Zuru 5 Surprise: Plišasta žival

Cena od 8,81 € do 14,30 €
Zuru 5 Surprise: Plišasta žival
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Zuru 5 Surprise: Plišasta žival

Predstavljamo najbolj srčkane hišne ljubljenčke, pripravljene postati vaši najboljši prijatelji! Odvijte presenečenje in odkrijte ljubko plišasto žival, ki vas bo takoj očarala. V paketu boste našli tudi na primer nalepke, čarobno stekleničko ali potrdilo o posvojitvi, da bo vse uradno. 13 živali, vključno s flamingom, levom, slonom in mucko, čaka na vas! Ali pa boste morda našli redko zlato piščančko? Posvojite jih vse in ustvarite svojo zbirko hišnih ljubljenčkov! Vsebina paketa: plišasta žival steklenica nalepka potrdilo o posvojitvi zbirateljski vodnik kapsula za shranjevanje za večkratno uporabo Starost od 3 let.
in stock
8,81 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Zuru 5 Presenečenje: plišasta žival 1 kos

Doživite edinstveno presenečenje in odkrijte nove plišaste živali. Predstavljamo vam najbolj prikupne hišne ljubljenčke, ki so pripravljeni postati vaši najboljši prijatelji. Zuru
Razpoložljivost je treba preveriti
14,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Zuru 5 Surprise: Plišasta žival. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Zuru 5 Surprise: Plišasta žival. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0193052030818)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki