Rainbocorns S2: Pes

Cena od 16,09 € do 22,80 €
Rainbocorns S2: Pes
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Rainbocorns S2: Pes

Najbolj srčkani kužki so nazaj in bolj srčkani kot kdaj koli prej! V tej zbirki vas čaka 8 novih psov in veliko drugih presenečenj. Vsak mladiček ima na prsih bleščeče srce, ki ob drgnjenju razkrije, kaj ima pes rad! V paketu boste našli še 7 drugih super presenečenj, vključno z novimi Boo-Boocorns, nalepkami ali čarobno snovjo v obliki kakca. Kateri kuža bo postal vaš novi kosmati prijatelj?! Vsebina paketa: 1x veliko jajce, 1x plišasti pes, 1x majhno jajce, 1x Boo-Boocorn, 1x čarobna snov, 1x srce, 1x nalepke, 1x zbirateljski vodnik Za otroke od 3 let
in stock
16,09 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Deževniki: psiček (2. serija)

Novo dvobarvno orjaško jajce z velikim plišastim kosmatincem z najbolj elegantnimi lasmi doslej in številnimi drugimi presenečenji!
Razpoložljivost je treba preveriti
22,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Rainbocorns S2: Pes. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Rainbocorns S2: Pes. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0193052032720)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki