Monster High HHK65 Kavarna Pri nagrobniku

Cena od 51,92 € do 113,00 €
Monster High HHK65 Kavarna Pri nagrobniku
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Mattel Monster High Tombstone Cafe

Dobrodošli v Gravestone Cafe, nedaleč od Monster High™! Ko pošasti ne pijejo krvi svojim učiteljem v šoli, zagotovo pijejo despresso v elegantni kavarni U nahrobku! Ne ponuja hudičevih toastov, je pa čisto vse hudičevo dobro! Torte, sladice, milkshake in kolački! Pošasti nemoteno uživajo v klepetanju in božanju hišnih ljubljenčkov. Ta čudovita kavarna ponuja sedeže za pet pošasti in te lahko izberejo, kateri od treh delov kavarne jim najbolj ustreza! Zahvaljujoč velikemu številu dodatkov (več kot 20 kosov ločenih igralnih elementov) je kavarna kraj, kjer dolgčas nima možnosti! Punčke niso vključene v paket. Vsak se prodaja ločeno glede na razpoložljivost. Barve in modeli se lahko razlikujejo.
in stock
51,92 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

dodatki monster high la cafeteria des goules

Otroci si zaslužijo najboljše, zato vam predstavljamo Dodatki Monster High LA CAFETERIA DES GOULES, idealno za tiste, ki iščejo kakovostne izdelke za svoje najmlajše! Dobite Monster High po najboljših cenah!Vrste: DodatkiDržava/regija proizvodnje: KitajskaBarva: PisanaMaterial: PlastikaPriporočena s
Razpoložljivost je treba preveriti
113,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Monster High HHK65 Kavarna Pri nagrobniku. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Monster High HHK65 Kavarna Pri nagrobniku. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0194735069859)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki