Interaktivni zeleni dinozaver

Cena od 20,27 € do 27,50 €
Interaktivni zeleni dinozaver
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Interaktivni zeleni dinozaver

Interaktivni dinozaver ima ljubek in čudovit videz, v katerega se bodo vaši otroci zaljubili na prvi pogled. Ta zelo mehka plišasta igrača bo njihov novi najboljši prijatelj in spalni partner za nočno crkljanje. Trpežna elektronska igrača ima trdno ohišje, prekrito z mehkim in gladkim plišam, da je udobna. Te interaktivne igrače so popoln način, da svoje otroke naučite novega besedišča in jih vključite v ustvarjanje iger z igračami. Smešni govoreči dinozaver ponavlja vse, kar kdo reče, s žvižgajočim glasom, ki bo vaše otroke nasmejal ure in ure. Oglejte si, kako se neomejeno zabavajo in uživajte, da bodo ti trenutki postali nepozabni za vse življenje. Baterije niso priložene. Primerno od 3 let.
out of stock
20,27 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Plišasti interaktivni dinozaver Max - zelen

„Znam peti, hoditi in ponovim vse, kar mi poveste.“ Hodoči in govoreči dinozaver je prikupnega videza in s piskajočim glasom ponavlja vse, kar mu kdo reče.
Razpoložljivost je treba preveriti
27,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Interaktivni zeleni dinozaver. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Interaktivni zeleni dinozaver. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0791115722948)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki