Doudou Jolijou Punčka s cvetnim prahom in čebelo 25 cm

Cena od 37,20 € do 37,50 €
Doudou Jolijou Punčka s cvetnim prahom in čebelo 25 cm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Doudou Jolijou Punčka s cvetnim prahom in čebelo 25 cm

Ta ljubka majhna punčka z imenom Pollen je narejena iz organskega bombaža in polnjena s 100% recikliranimi poliestrskimi vlakni. Lutka nosi oblačila v harmoničnih tonih, ki spominjajo na naravo: zlato rumena za sonce in oker za zemljo, ekru za lan in naravna vlakna ter kanček modre za vodo. Uporabljeni organski materiali so bili skrbno izbrani, da prebudijo otroške čute. Igrača ustreza evropskim varnostnim standardom CE. Vzdrževanje: Pranje v kadi pri 30°. Priporočilo: naravno ali nizkotemperaturno sušenje. Glavne značilnosti: primerno od rojstva naprej, izdelano iz organskega bombaža, obraz iz bombaža, izvezene oči in usta v obliki srca, obojestranska odeja vključena v paketu.
out of stock
37,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Doudou Jolijou Lutka s cvetnim prahom in čebelami 25 cm

Ta ljubka punčka z imenom Pollen je izdelana iz organskega bombaža in napolnjena s 100-odstotno recikliranimi poliestrskimi vlakni. Doudou
Razpoložljivost je treba preveriti
37,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Doudou Jolijou Punčka s cvetnim prahom in čebelo 25 cm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Doudou Jolijou Punčka s cvetnim prahom in čebelo 25 cm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3700335238501)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki