BABY born Plišast medvedek z belo obleko

Cena od 28,03 € do 42,20 €
BABY born Plišast medvedek z belo obleko
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Zapf Creation Medvedek BABY born, bela oblačila

Nov prijatelj za punčke BABY born in za vse ljubitelje BABY born. Ali pa je prijateljica? Ni pomembno, plišasti medvedek je lahko karkoli: punčka, fantek, dojenček, plišasti medvedek, tovariš, hišni ljubljenček, princeska ali na primer voznik skuterja – od zgodnjega otroštva do otroštva. le oddaljen spomin. Mali medvedek s sladkim nasmehom ima mehko telo. Oblečen je v decentno belo obleko. Ima svojo modno kolekcijo in medvedje dodatke, lahko pa obleče skoraj vse, kar nosi BABY born. Uporablja lahko tudi svoje vtičnike. Plišasti medvedek je zasnovan tako, da se prilega skoraj vsem oblačilom za BABY born velikosti 43 cm. Samo njenih čevljev si ne obuje. Toda kateri medvedek potrebuje škorenjčke? Zahvaljujoč gibljivim rokam in nogam ter vrtljivi glavi ga je mogoče enostavno zamenjati. Je zelo mobilen, zaradi česar je odličen sopotnik pri igranju različnih iger. Kdo bo prvi kaj zapisal v knjigo prijateljstva? Knjiga prijateljstva vključuje tudi list z nalepkami. Medvedek BABY born. Prijatelj za igro in crkljanje za vse življenje. Za BABY born lahko nosi (skoraj) vse. Plišasti medvedek BABY born velikost 36 cm. Vključuje obleko, knjigo prijateljstva in nalepke.
in stock
28,03 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BABY born Plišast medvedek z belo obleko

Nova prijatelj za lutke BABY born in za vse ljubitelje lutk BABY born. Ali pa je prijateljica? Ni pomembno, medvedek je lahko karkoli: deklica, deček, dojenček, medvedek, soigralec, hišni ljubljenček, princeska ali celo voznik skuterja. Majhen medved s sladkim nasmehom ima mehko telo. BABY born
Razpoložljivost je treba preveriti
42,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BABY born Plišast medvedek z belo obleko. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BABY born Plišast medvedek z belo obleko. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4001167835388)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki