Tommee Tippee nadomestne kartuše SANGENIC Twist&Click, 3 kosi

Cena od 30,33 € do 33,99 €
Tommee Tippee nadomestne kartuše SANGENIC Twist&Click
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Rezervne kartuše Sangenic Twist 3 kos (univerzalne)

Univerzalni nadomestni vložki so primerni za košare Tommee Tippee Sangenic Twist & Click in Sangenic Tec, torej košare s Twist tehnologijo za brezstično zavijanje plenic v folijo. Neprepustne folije z antibakterijsko zaščito in prijetnim vonjem limone preprečujejo neprijetne vonjave in hkrati uničijo 99% bakterij. Sistem za odstranjevanje rabljenih plenic Sangenic je vsaj 100-krat bolj učinkovit pri preprečevanju vonjav kot plenične vrečke. Kapaciteta ene kartuše je do 84 plenic (velikost 5-9 kg), pri porabi 3 plenic na dan pa ena kartuša zdrži do en mesec uporabe. Varčno pakiranje po 3 kos.
out of stock
33,85 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tommee Tippee Twist&Click kaseta s folijo za koš, 3/1

Sangenic Twist&Click kaseta s folijo za koš, 3/1, je zaščitena z BIOMASTER filmom, ki preprečuje razvoj bakterij do 99%. Tommee Tippee
Razpoložljivost je treba preveriti
33,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Tommee Tippee nadomestne kartuše SANGENIC Twist&Click. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Tommee Tippee nadomestne kartuše SANGENIC Twist&Click. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5010415510075)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki