T-tomi tetra plenice EXCLUSIVE COLLECTION, bele, 70x70, 10k

Cena od 20,19 € do 25,81 €
T-tomi tetra plenice EXCLUSIVE COLLECTION
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

T-tomi tetra plenice EXCLUSIVE COLLECTION, bele, 70x70, 10k

Tetra plenice EXCLUSIVE COLLECTION so visoko kakovostne plenice iz čistega bombaža, ki zagotavljajo povečano vpojnost in mehkobo. V paketu prejmete 10 plenic. T-tomi
Razpoložljivost je treba preveriti
20,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

T-TOMI Plenice iz blaga TETRA 70x70 cm, 10 kos, bele, Ekskluzivna kolekcija

Otroške platnene plenice T-TOMI iz visoko težkega čistega bombaža so izdelane po klasični tehnologiji tkanja v votlem tkanju, kar zagotavlja večjo vpojnost in mehkobo teh platnenih plenic. Tudi pri vsakodnevni uporabi te plenice zaradi visoke kakovosti izdelave še vedno ohranjajo svojo obliko. Specifikacija: T-tomi platnene plenice z visoko maso bombaža 180 g/m2 visoka kakovost izdelave - 2 tesno tkana + 2 šivana robova material 100% bombaž dvoslojno tkanje velikost 70 x 70 cm paket vsebuje 5 kosov plenic Plenice lahko steriliziramo z varjenjem pri 90 °C plenice so antialergijske Plenice izpolnjujejo zahteve, določene z Uredbo Ministrstva za zunanje zadeve št. 84/2001 Zb. o higienskih zahtevah za igrače in izdelke za otroke, mlajše od 3 let.
out of stock
25,81 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za T-tomi tetra plenice EXCLUSIVE COLLECTION. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka T-tomi tetra plenice EXCLUSIVE COLLECTION. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8594166542723)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki