PAMPERS Nohavičky plienkové Harmonie Baby veľ. 4, 22 ks, 9kg-15kg

Cena od 15,90 € do 19,20 €
PAMPERS Nohavičky plienkové Harmonie Baby veľ. 4
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pampers Harmonie hlačne plenice, 9-15 kg, 22/1

Dodatnih 30% popusta na izbrane artikle s promo kodo BMVPED30SI. Ponudba velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Dodatnih 30% popusta na izbrane artikle s promo kodo BMVPED30SI. Ponudba velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Pampers Harmonie hlačne plenice so primerne za malčke težke od 9 do 15 kg. V pakiranju je 22 pleničk. V papirnati embalaži, ki jo je mogoče reciklirati. Vsebuje 5% plastične prevleke za ohranitev izdelka. Pampers
Razpoložljivost je treba preveriti
17,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PAMPERS Plenične hlače Harmonie Baby vel 4, 22 kos, 9kg-15kg

100% vpojnost iz Pampers in mehka zunanja prevleka iz vrhunskega bombaža. Pleničke Pampers Harmonie so narejene iz prvovrstnega bombaža*, mehkih vlaken rastlinskega izvora** in drugih skrbno izbranih materialov. So hipoalergeni, dermatološko testirani in nežni do otroške kože. Vsebujejo 0% parfuma, losjona in zagotavljajo do 12 ur suhosti iz Pampersa, da zagotovijo kakovost, ki jo zahteva vsak starš. Imajo ljubek tisk in vključujejo priročen indikator urina Pampers: vi in vaš otrok jih boste naravnost oboževali. Plenice Pampers Harmonie so izdelane iz celuloze iz trajnostnih virov in imajo certifikat Oeko-Tex Standard 100, ki je eden najzahtevnejših certifikatov na svetu. V embalaži iz papirja***, ki ga je mogoče reciklirati. Želite izvedeti več o sestavinah, ki jih uporablja Pampers? Obiščite pampers.com. * 15% v zunanji plasti. ** 50 % v vpojni zgornji plasti. *** Embalažo lahko reciklirate tako, da jo oddate zbiralnici papirja. Vsebuje 5% plastične embalaže itd. za zaščito izdelka.
out of stock
19,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za PAMPERS Nohavičky plienkové Harmonie Baby veľ. 4. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka PAMPERS Nohavičky plienkové Harmonie Baby veľ. 4. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8700216235693)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki