Pampers Ninjamas pižama hlače, 8-12 let, 54/1

Cena od 39,99 € do 51,92 €
Pampers Ninjamas pižama hlače
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pampers Ninjamas pižama hlače, 8-12 let, 54/1

ODREZANE CENE – 35% popusta na izbrane plenice in vlažilne robčke znamke Pampers s promo kodo 24MDW4SI392 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Pampers Ninjamas pižama hlače so primerne za otroke stare med 8 in 12 let. Posteljo ohranjajo suho in čisto. Pampers
Razpoložljivost je treba preveriti
39,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PAMPERS Ninjamas Pižama hlače Hearts, 54 kom, 8 let, 27kg-43kg

Predstavljamo… spodnji del pižame Ninjamas. Ukvarjajte se z nočnimi nesrečami in se zbudite samozavestni s celonočno zaščito pred prelivanjem. Tehnologija takojšnje absorpcije spodnjic Ninjamas takoj absorbira vlago in zagotavlja zaščito, kot je še niste videli. Imajo 360° FormFit pas , ki se prilagaja otrokovemu pasu, zato se prilegajo tako diskretno in udobno kot spodnje perilo. Tako se lahko otroci vsak dan zbudijo z odličnim počutjem. Tako kot vam je tudi za Pampers najpomembnejša varnost vašega otroka: Ninjamas spodnji del pižame je dermatološko testiran ne vsebujejo dišavnih alergenov s seznama EU (v skladu z Uredbo (ES) št. 1223/2009 Evropskega parlamenta in sveta o kozmetičnih izdelkih) certificirano po standardu Oeko-Tex 100. Želite izvedeti več o njihovi sestavi? Obiščite pampers.com.
out of stock
51,92 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Pampers Ninjamas pižama hlače. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Pampers Ninjamas pižama hlače. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8006540630587)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki