NATY hlačne plenice 5 Junior (12-18 kg) 20 kosov

Cena od 14,18 € do 20,80 €
NATY hlačne plenice 5 Junior (12-18 kg) 20 kosov
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hlačke za plenice za enkratno uporabo 5 Hlače 12-18 kg 20 kosov Naty Nature Babycare

Plenice za enkratno uporabo, dermatološko in okolju prijazne. Otroci z občutljivo kožo ali ekcemom dobro prenašajo plenice. Narejene so iz trajnostnih, okolju prijaznih virov. 60 - 70% plenic je narejenih iz biološko razgradljivih virov. Niso nikakor parfumirani. Plenice se zelo dobro prilegajo, predvsem po zaslugi elastičnih trakov in mehke gumice na zadnji strani. Ne vsebujejo klora ali lateksa. Tiskanje plenic ima certifikat "OK kompost". Plenice Nata so okolju prijazne: Barva tiska plenic je "OK kompost". To potrdilo potrjuje, da barva črnila ne vsebuje nevarnih težkih kovin. Zunanja lupina plenice ima tudi certifikat "OK kompost". Običajno uporabljene plenice se lahko razgradijo na stotine let, v nasprotju z biorazgradljivimi, ki zahtevajo le delček tega časa v zaporedju več let. Plenice Nata FSC certifikat Plenice imajo certifikat FSC. To je mednarodno potrdilo, ki zagotavlja, da les in trdi papir prihajajo iz skrbno urejenih gozdov. Več o tem certifikatu. Iz česa je narejena Nataina plenica? Dihajoča 100% biorazgradljiva zunanja ovojnica plenice zagotavlja učinkovito prezračevanje plenice. Zunanja lupina plenice je narejena iz koruznega škroba. Notranja plast, ki se dotika otrokovega telesa, je delno biološko razgradljiva. Vpojno jedro tvori mešanica biorazgradljive celuloze in vpojnega gela (gela je bistveno manj kot v običajnih plenicah). Plenice se belijo brez uporabe klora. Plenice na noben način niso odišavljene, ne vsebujejo lateksa. Mehek material, ki se uporablja za izdelavo plenic, elastična lepila, mehki elastični del na hrbtni strani in udoben del plenice, ki obdaja otroške noge - te lastnosti plenic Nata bodo omogočile, da se bo vaš dojenček prosto gibal. Velikost paketa in specifikacije: Za otroke, ki tehtajo 12 - 18 kg 20 plenic v paketu. Razvit na Švedskem.
out of stock
14,18 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

ECO by Naty PANTS Plenice za enkratno uporabo 5 (12-18 kg) 20 kosov

Dermatološke in okolju prijazne plenice za enkratno uporabo. Plenice dobro prenašajo otroci z občutljivo kožo ali z ekcemi. ECO by Naty
Razpoložljivost je treba preveriti
20,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za NATY hlačne plenice 5 Junior (12-18 kg) 20 kosov. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka NATY hlačne plenice 5 Junior (12-18 kg) 20 kosov. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7330933031349)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki