PLAYMOBIL 71397 RC-Modul-Set Bluetooth

Cena od 46,63 € do 104,00 €
PLAYMOBIL 71397 RC-Modul-Set Bluetooth
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

PLAYMOBIL 71397 RC-Modul-Set Bluetooth

Pridobite še več moči za svoja vozila s praktičnim kompletom PLAYMOBIL RC modulov z Bluetooth. Modul se lahko uporablja za nadgradnjo vseh vozil PLAYMOBIL z RC moduli. Zahvaljujoč temu lahko enostavno nadzorujete več vozil. Po prvem vklopu vozila z daljinskim upravljalnikom, bo le-to po kratkem času samodejno prepoznano in lučke na daljinskem upravljalniku in sprejemniku bodo stalno svetile. Zdaj lahko z ustreznim daljinskim upravljalnikom zaženete drugo vozilo. Odličen komplet dodatkov za ljubitelje hitrih avtomobilov. Domet daljinskega upravljalnika je približno 14 m.
in stock
46,63 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

krmilnik playmobil 71397

Otroci si zaslužijo najboljše, zato vam predstavljamo Krmilnik Playmobil 71397, idealno za tiste, ki iščejo kakovostne izdelke za svoje najmlajše! Dobite Playmobil po najboljših cenah!Vrste: DodatekBarva: ČrnaMaterial: PlastikaPovezovanje: BluetoothPriporočena starost: + 6 LetNe vključuje: Baterija
Razpoložljivost je treba preveriti
104,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za PLAYMOBIL 71397 RC-Modul-Set Bluetooth. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka PLAYMOBIL 71397 RC-Modul-Set Bluetooth. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4008789713971)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki