LOVI 360 Wild Soul lonček, 250 ml, 9 m+, deklica

Cena od 10,17 € do 14,69 €
LOVI 360 Wild Soul lonček
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LOVI Wild Soul Drink Master Girl skodelica 250 ml

LOVI Wild Soul Drink Master Girl Skodelica za otroke 250 ml
Na zalogi
11,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI Skodelica 360 Wild soul 250 ml 9m + punčka

LOVI 360 ° cup Drink Master iz kolekcije WILD SOUL vam omogoča, da preklopite na pitje kot odrasel, vendar brez polivanja! Njegova edinstvena oblika vam omogoča, da pijete s katerega koli roba. Ima antibakterijsko zaščito. Enostavno se čisti, pije brez polivanja (ob močnem stresanju ali padcu se lahko izpusti nekaj kapljic) - otrok se nauči nadzorovati gibe in naraven način pitja (pa tudi pitja iz kozarca). Uporablja naravne, antibakterijske lastnosti cinka in zmanjša populacijo bakterij do 99,99%. Ročaji so močni, posebej oblikovani za otroka v stalnem gibanju. Vse dele je mogoče enostavno razstaviti in oprati. Široka gumijasta podlaga preprečuje, da bi se skodelica prevrnila. Po LOVI 360° vrč Drink Master 9m+, naslednji korak pri učenju pitja LOVI vrč s slamico Freestyle 11 m+. LOVI 360° skodelica je idealna za otroke, ki so pripravljeni samostojno piti. Olajša prehod iz vrčkov, ki ne tečejo, na pitje iz kozarca. Zahvaljujoč inovativnemu prezračevanju omogoča pitje z vsega roba. Skodelica otroku ustvari navado naravnega pitja kot pri odraslih (na primer pitje iz kozarca), vendar brez polivanja. Lastnosti: Uči, kako piti iz kozarca, ne da bi polil. Antibakterijska zaščita Saniconcentrate™. Zaradi majhnega števila komponent je enostaven za čiščenje. Prelivanje z vrelo vodo - da. Ne uporabljajte v pomivalnem stroju. Ni primerno za uporabo v mikrovalovni pečici. Ne sterilizirajte z vrelo vodo. Ni primerno za sterilizacijo v sterilizatorju. Potrjeno v raziskavi potrošnikov, opravljeni na skupini 700 mater otrok, starih od 0 do 24 mesecev, GfK, november 2018.
out of stock
12,45 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI 360 Wild Soul lonček, 250 ml, 9 m+, deklica

Lonček 250 ml 9m+ s silikonsko membrano iz kolekcije Wild Soul znamke Lovi v modni barvi in z značilnim potiskom bo najboljši pomočnik, s katerim se otrok uči piti kot iz stekleničke brez polivanja. Pokrov ima antibakterijsko zaščito Saniconcentrate. LOVI
Razpoložljivost je treba preveriti
14,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LOVI 360 Wild Soul lonček. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LOVI 360 Wild Soul lonček. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903407016047)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki