Canpol babies Bonjour Paris steklenica s širokim vratom, 120ml, modra

Cena od 5,90 € do 9,60 €
Canpol babies Bonjour Paris steklenica s širokim vratom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

CANPOL BABIES Bonjour Paris steklenička s širokim grlom 120 ml modra

Oblikovana steklenička proti kolikam EasyStart iz ekskluzivne kolekcije BONJOUR, PARIS! s prostornino 120 ml, ki se zelo dobro napolni, opere in hrani med hranjenjem. Narejeno za vesel trebušček vašega otroka. Širok vrat olajša polnjenje in pranje, pomembna tehtnica nato preveri količino, ki jo popije otrok. Vsebuje dudo proti kolikam 0m+, ki je čim bolj podobna mamini bradavici. Omogoča, da se dojenček hkrati doji in hrani iz stekleničke. Hrano lahko zamrznete ali prevažate v steklenici, zaprti s tesnilno ploščo, brez nevarnosti razlitja. Steklenička ne vsebuje BPA. Nadomestne cuske je mogoče kupiti. Lastnosti: Simpatičen tisk v francoskem slogu - edinstven dizajn. Nov ventil proti kolikam preprečuje nastanek zračnih mehurčkov v mleku, minimizira nastanek kolik, požiranje zraka in kopičenje plinov. Oblika dude je podobna mamini bradavici – z njo je lažje kombinirati dojenje s hranjenjem po steklenički. Široka odprtina olajša polnjenje steklenice, natančna tehtnica pa zlahka odčita količino popitega. Visokokakovosten polipropilen (PP) in proizvodnja na japonskih strojih zagotavljata visoko kakovost, varnost in preglednost steklenice. Steklenica je izdelana v EU. Več informacij o BONJOUR, PARIZ! steklenice, ki se jih boste naučili v tem videoposnetku:
out of stock
6,22 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Canpol babies Bonjour Paris Easy Start Anti-Colic Bottle Blue 0m+ otroška steklenička 120 ml

Canpol babies Bonjour Paris Easy Start Anti-Colic Bottle Blue 0m+ Otroška steklenička za otroke 120 ml
Na zalogi
6,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Canpol babies Bonjour Paris steklenica s širokim vratom, 120ml, modra

Elegantna in prozorna steklenička EasyStart z veselim motivom, v prostornini 120 ml, znamke Canpol babies, omogoča udobno hranjenje dojenčkov. Ekskluzivna kolekcija BONJOUR, PARIS! za zadovoljen trebušček saj zmanjšuje pojav krčev. Canpol babies
Razpoložljivost je treba preveriti
9,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Canpol babies Bonjour Paris steklenica s širokim vratom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Canpol babies Bonjour Paris steklenica s širokim vratom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901691844353)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki