Avent steklenička Natural SCF804/04, 300ml

Cena od 10,50 € do 15,20 €
Avent steklenička Natural SCF804/04
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Philips AVENT Skodelica 300 ml Grippy s trdim ustnikom

Skodelica 300 ml s trdim ustnikom za otroke od 18. meseca. Imajo napredno ergonomijo z nagnjenim ustnikom. ne vsebuje bisfenola (0% BPA) material: polipropilen (PP) Skodelice so na voljo v roza in zeleni barvi. Ne teče! Potrjeno s strani mamic! Lastnosti idealen prvi korak za pitje iz vrčka trdi ustnik za starejše otroke prilagojena oblika in protizdrsna površina vse dele skodelice lahko pomivate v pomivalnem stroju higienski pokrov ohranja vsebino vedno čisto skodelica je izdelana iz materiala brez BPA kompatibilno s stekleničkami PHILIPS AVENT Klasik in Natural (razen steklenic). Pomembno obvestilo: ne uporabljajte za pitje gaziranih (gaziranih) in toplih napitkov.
out of stock
12,41 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips Avent steklenica Grippy, trdna obdelava pitnika, 300 ml, roza

Dodatni 20% popust na izbrane artikle s promo kodo HAPPYBABY20. Akcija velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Avent steklenica Grippy, trdna vrhnja obdelava, 300 ml. Philips Avent ima prostornino 300 ml ter se ponaša z napredno ergonomijo in možnostjo pitja z nagnjenim izlivom. Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
15,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Avent steklenička Natural SCF804/04. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Avent steklenička Natural SCF804/04. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103855590)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki