Play-Doh Magični mešalnik

Cena od 16,61 € do 27,20 €
Play-Doh Magični mešalnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Čarobni mešalnik Play-doh

Z igralnim kompletom Play-Doh Kitchen Creations Magical Mixer lahko naredite neverjetne piškote, kolačke in piškote! Nadobudni peki se res lahko zmešajo, preprosto postavite enega od dveh Play-Doh modelčkov za peko v snemljivo skledo, vsakega napolnite s Play-Doh modelčkom in potegnite za ročaj, da naredite leteče piškote in nore piškote! Prelive lahko dodajate s potiskalom ali zajemalko, iz luknjic na ročaju zajemalke lahko delate posipe, s polovičnimi modelčki ob strani mešalnika pa ustvarjate tudi druge slaščice, prelive ali dekoracije. Ta komplet Play-Doh vsebuje 280 gramov nestrupene modelirne mase v različnih barvah in je zabavna ustvarjalna dejavnost ali darilo za otroke, stare 3 leta in več, ki uživajo v kuhinjskih igračah in pripravi obrokov iz igrač.
in stock
16,61 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Play-Doh Magični mešalnik

Ustvarjajte neverjetne navidezne torte, kekse in piškote s setom čudežnega mešalnika Play-Doh! Začetni slaščičarji se lahko pretvarjajo, da pečejo. Sada rozvíjí dětskou fantazii, kreativitu a manuální zručnost. Play-Doh
Razpoložljivost je treba preveriti
27,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Play-Doh Magični mešalnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Play-Doh Magični mešalnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5010994111861)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki