WEBHIDDENBRAND Camo pisarniški stol, črn

Cena od 170,80 € do 196,90 €
WEBHIDDENBRAND Camo pisarniški stol
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Camo pisarniški stol, črn

Pisarniški stol iz umetnega usnja je vrtljiv in nastavljiv po višini z možnostjo nagiba naslona. Ima naslone za roke z nastavljivo višino in gumirana kolesca. Maksimalna obremenitev stola je 200 kg.
Razpoložljivost je treba preveriti
170,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pisarniški stol ARMY

Če ste že kdaj videli gamerje ali hackerje v filmih in ste si zaželeli imeti enako udoben stol kot oni potem je pisarniški stol ARMY kot narejen za vas.  Stol je vrtljiv in nastavljiv po višini z nagibnim mehanizmom, kar bo poskrbelo za to, da vedno lahko najdete pozicijo v kateri vam bo najbolj udobno. Podnožje stola je narejeno iz posebnega PVC materiala, ki se uporablja za gaming stole. Uresničite svoje filmske fantazije in si privoščite stol ARMY!Maksimalna obremenitev stola je 200 kg.Barva:črnaMaterial: tkanina+umetno usnjeDimenzije:širina 69 cmglobina 60 cmvišina 129/137 cmFunkcije:vrtljivnastavljiv po višinipo višini prilagodljivi rokonaslonistol ima 5 gumiranih kolesc
preorder
196,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za WEBHIDDENBRAND Camo pisarniški stol. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka WEBHIDDENBRAND Camo pisarniški stol. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3831098896247)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki