PISARNIŠKI STOL TIPA - SVETLO SIVA

Cena od 94,00 € do 158,90 €
PISARNIŠKI STOL TIPA - SVETLO SIVA
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

PISARNIŠKI STOL TIPA - SVETLO SIVA

Udoben in eleganten pisarniški stol TIPA je na voljo v svetlo sivi barvi. Po sedišču in hrbtišču je debelo oblazinjen z mehko tkanino za prijetnejše sedenje in je prešit z okrasnimi šivi za lepši izgled. Maksimalna obremenitev znaša 120 kg.Barva:Svetlo sivaMaterial:TkaninaDimenzije:Širina: 55 cmVišina: 87-95 cmGlobina: 62 cm
preorder
94,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pisarniški stol Tipa, siv, 2 kosa

Eleganten in udoben pisarniški stol v svetlo sivi barvi z možnostjo vrtenja in nastavitve višine. Gosto oblazinjen z mehko tkanino in opremljen s črno prašno lakiranim zaključkom in petkotnim podnožjem s poliuretanskimi kolesi, ki podpirajo največjo nosilnost 120 kg.
Razpoložljivost je treba preveriti
158,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za PISARNIŠKI STOL TIPA - SVETLO SIVA. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka PISARNIŠKI STOL TIPA - SVETLO SIVA. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3831098907158)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki