PISARNIŠKI STOL JARI - SIVA

Cena od 67,70 € do 69,14 €
PISARNIŠKI STOL JARI - SIVA
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

PISARNIŠKI STOL JARI - SIVA

Pisarniški stol JARI z visokim hrbtom je na voljo v sivi barvi. Stol nudi funkcijo vrtenja, je nastavljiv po višini ter opremljen z metuljčkastim mehanizmom za nastavitev nagiba sedeža. Stol je oblazinjen z mrežasto tkanino, katere glavna funkcija je omogočanje pretoka zraka. Stol podpira pet kolesc črne barve, njegova maksimalna obremenitev pa znaša 100 kg.Barva:SivaMaterial:MrežaDimenzije:Širina: 60 cmVišina: 108/118 cmGlobina: 66 cm
preorder
67,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pisarniški stol Jari, siv

Vsestranski pisarniški stol z visokim naslonjalom v sivi barvi, ki omogoča obračanje, nastavitev višine in nagibanje sedeža. Oblazinjen je z zračno mrežasto tkanino, ima oblazinjene naslone za roke in kromirano podnožje s petimi črnimi dvojnimi kolesi, ki podpira največjo nosilnost 100 kg.
Razpoložljivost je treba preveriti
68,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za PISARNIŠKI STOL JARI - SIVA. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka PISARNIŠKI STOL JARI - SIVA. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3831098906632)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki