Element Manager

Cena od 164,90 € do 185,90 €
Element Manager
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

ELEMENT Manager (črn) pisarniški stol

Pisarniški stol ELEMENT Manager ima oblikovno zasnovo ki privlači zanesljive in sistematične ljudi. Naslonjalo in sedalo sta izdelana iz umetnega usnja in vsi deli so podloženi zato je primeren za ljudi, ki so pogosto v sedečem položaju. Vsak ELEMENT stol ima kvalitetno in testirano podvozje, ki omogoča da se vseh 5 kolesc nemoteno giba vsako zase. Naslonjala za roke so oblazinjena in podložena tako da sta prijetna za vaše nadlahti.
Razpoložljivost je treba preveriti
165,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Element pisarniški stol Manager, črn

ODREZANE CENE – 20 % popusta na izbrane pisarniške stole znamke Element s promo kodo 24MDH4SI198 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Pisarniški stol Element Manager vam zagotavlja udobje med delom v pisarni ali doma. Je mehko oblazinjen in oblečen v umetno usnje. Njegova maksimalna nosilnost znaša 130 kg. Element
Razpoložljivost je treba preveriti
174,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Element Manager. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Element Manager. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3830074122967)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki