PISALNA MIZA MAVRICA

Cena od 150,89 € do 172,85 €
PISALNA MIZA MAVRICA
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Salmon 920 pisalna miza

Pisalna miza ponuja dva predala, delovno površino v velikosti 128×57 cm in odprtino za kable. Miza ima 4 lesene noge, predali pa okrogle ročaje.
Razpoložljivost je treba preveriti
150,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PISALNA MIZA MAVRICA

PISALNA MIZA MAVRICA je pisalna miza razigranih oblik in barv katera bo vnesla energijo v vsako pisarno ali otroško sobo. Narejena je v ergonomskem in stilskem dizajnu, ki omogoči lahko vsakodnevno uporabo. Na eni strani ima dva predala, ki imata z različnimi barvami obarvane sprednje stranice in ročaje.  Tudi skrb za kable je popolnoma odveč saj ima miza izjemno priročno odprtino za kable.Barva:večbarvnaMaterial: iveralDimenzije:širina: 128 cmglobina: 57 cmvišina: 75 cm
preorder
152,58 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za PISALNA MIZA MAVRICA. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka PISALNA MIZA MAVRICA. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8697001024856)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki