PISALNA MIZA DREAMY

Cena 215,30 €
PISALNA MIZA DREAMY
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

PISALNA MIZA DREAMY

Pisalna miza DREAMY je izjemno kompaktna pisalna miza, ki ne zavzame veliko prostora, zato je primerna tudi za najmanjše otroške sobe. Na voljo je v preprosti beli barvi, ki se lepo poda v vsako sobico in se enostavno kombinira z vsemi drugimi barvami. Na levi strani ima priročen predal in majhno omarico z vratci v katero lahko pospravite učbenike, zvezke in vse ostale šolske potrebščine.KLASIČNI DIZAJN, KI NIKOLI NE BO IZ MODEOpremite otroško sobo s prikupno kolekcijo otroškega pohištva DREAMY, ki je na voljo v kar štirih različnih barvah in s številnimi različnimi vzorčki med katerimi lahko otrok prosto izbira in si tako ustvari svojo sanjsko in unikatno sobico. Klasičen dizajn otroške sobice je vedno moderen in vsakemu otroku pričara nasmešek na obraz.FUNKCIONALNO POHIŠTVO ZA DOBER RAZVOJ OTROKAKolekcija DREAMY se ponaša s funkcionalnostjo saj je vsak kos pohištva dizajniran na način, ki omogoča lahko uporabo in maksimalno izkoristi vsak centimeter zasedenega prostora. S kolekcijo DREAMY bo vaš otrok z veseljem preživljal prosti čas v svoji sobi.Material:Laminirana iverna plošča debeline 18 mmBarve:BelaDimenzije:Širina: 100 cmVišina: 75 cmGlobina: 60 cmKolekcija:Artikel je del kolekcije otroškega pohištva DREAMY, katero si lahko ogledate TUKAJ. Oglejte si še ostale artikle te kolekcije za stilsko dovršeno in varno otroško sobo!
out of stock
215,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Furnitura PISALNA MIZA DREAMY

Pisalna miza DREAMY je izjemno kompaktna pisalna miza, ki ne zavzame veliko prostora, zato je primerna tudi za najmanjše otroške sobe. Na voljo je v preprosti beli barvi, ki se lepo poda v vsako sobico in se enostavno kombinira z vsemi drugimi barvami. Na levi strani ima priročen predal in Furnitura
Razpoložljivost je treba preveriti
215,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za PISALNA MIZA DREAMY. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka PISALNA MIZA DREAMY. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903282036857)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki