PISALNA MIZA CARA

Cena od 86,59 € do 99,20 €
PISALNA MIZA CARA
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Salmon 510 pisalna miza

Pisalna miza se ponaša s predalom, ki ima kromiran ročaj in vgrajeno ključavnico, ter priročno poličko. Miza nudi delovno površino v velikosti 120×60 cm. Uporabljate jo lahko za učenje ali kot računalniško mizo.
Razpoložljivost je treba preveriti
86,59 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PISALNA MIZA CAREN

PISALNA MIZA CAREN je pisalna miza, ki jo lahko uporabljate kot prostor za učenje ali kot računalniško mizo. Na voljo je v elegantni beli barvi katera se bo odlično podala v vsak prostor, ter ima en predal z vgrajeno ključavnico, da ga lahko tudi zaklenete in na ta način varujete svoje stvari. Nad predalom je priročna polička na katero lahko shranite vse ostalo, za kar menite da ne rabi biti pod ključem. Varno, lepo in funkcionalno!Barva:belaMaterial: iveralDimenzije:širina: 120 cmglobina: 60 cmvišina: 75 cm
preorder
87,57 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za PISALNA MIZA CARA. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka PISALNA MIZA CARA. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8697001029578)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki