Hom`in PISALNA MIZA leseni material antracit, bela

Cena od 115,00 € do 125,00 €
Hom`in PISALNA MIZA leseni material antracit
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hom`in PISALNA MIZA leseni material antracit, bela

Pisalna miza je ključen kos pohištva za ustvarjanje prijetnega in produktivnega delovnega okolja. Blagovna znamka Hom'in vam predstavlja svojo pisalno mizo, ki bo izpolnila vaše potrebe in želje. Miza je oblikovana v elegantnem in sodobnem stilu, v alpsko beli barvi, ki prinaša svežino v vaš prostor. Izdelana je iz trpežnega melamina, ki je enostaven za čiščenje in vzdrževanje, kar omogoča dolgotrajno uporabo. Pisalna miza Hom'in je dovolj prostorna, da omogoča udobno delo in organizacijo vaših potreb. Z mizo boste imeli na voljo dovolj prostora za računalnik in pisalne pripomočke.  Ne glede na to, ali jo uporabljate za delo od doma, študij ali druge ustvarjalne dejavnosti, bo pisalna miza Hom'in zagotovila udobje, funkcionalnost in estetski užitek. Opremite svoj delovni prostor s to kakovostno mizo in uživajte v prijetnem in produktivnem delovnem okolju.
preorder
115,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Hom`in PISALNA MIZA leseni material antracit, bela

Pisalna miza je ključen kos pohištva za ustvarjanje prijetnega in produktivnega delovnega okolja. Blagovna znamka Hom'in vam predstavlja svojo pisalno mizo, ki bo izpolnila vaše potrebe in želje. Miza je oblikovana v elegantnem in sodobnem stilu, v alpsko beli barvi, ki prinaša svežino v vaš prostor. Izdelana je iz trpežnega melamina, ki je enostaven za čiščenje in vzdrževanje, kar omogoča dolgotrajno uporabo. Pisalna miza Hom'in je dovolj prostorna, da omogoča udobno delo in organizacijo vaših potreb. Z mizo boste imeli na voljo dovolj prostora za računalnik in pisalne pripomočke.  Ne glede na to, ali jo uporabljate za delo od doma, študij ali druge ustvarjalne dejavnosti, bo pisalna miza Hom'in zagotovila udobje, funkcionalnost in estetski užitek. Opremite svoj delovni prostor s to kakovostno mizo in uživajte v prijetnem in produktivnem delovnem okolju. Dimenzija: 160x76x67 cm
preorder
125,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Hom`in PISALNA MIZA leseni material antracit. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Hom`in PISALNA MIZA leseni material antracit. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki