LEGO Build It - peresnica s polnilom

Cena od 28,03 € do 33,90 €
LEGO Build It - peresnica s polnilom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Build It - peresnica s polnilom

LEGO svinčnik s polnilom vsebuje vse potrebne pisalne potrebščine za šolo. V svinčniku je polnilo: 2 grafitna svinčnika, 10 barvnih barvic, 4 široke barvne barvice, radirka, strgalo, ravno in trikotno ravnilo. Etui za svinčnike vsebuje urnik v prozornem žepu in všito ploščico z imenom. Izdelan je iz trpežnega materiala brez uporabe PVC-ja. Na voljo v številnih priljubljenih LEGO temah. Idealno za prvi letnik osnovne šole. Opis peresnice: enonivojska škatla za svinčnike s ploščo na tečajih prozoren žep z urnikom imensko oznako in telefonsko številko 22 zank za šolske potrebščine Vsebina: 2 svinčnika, 10 barvic, 4 široke barvice, radirka, strgalo, 2 ravnili. Dimenzije: 14 x 20 x 4 cm (Š x V x G) Teža: 320 g Prostornina: 0,5 l Material: poli 300D rPET w-WR (100% poliester)
in stock
28,03 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO Build It persenica s polnilom

LEGO opremljena peresnica vsebuje vse pisalne potrebščine za v šolo. Peresnica ima urnik v prozornem žepu in všito notranjo kartico z imenom. Izdelana je iz odpornega materiala brez PVC. Idealna za prvi razred osnovne šole. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
33,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO Build It - peresnica s polnilom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO Build It - peresnica s polnilom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5711013116415)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki