Smeg pečica S0448433

Cena od 179,00 € do 257,70 €
Smeg pečica S0448433
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Ročni mešalnik SMEG HMF01BLEU

Ročni mešalnik SMEG HMF01BLEULastnosti:moč motorja: 250 Wmehak zagonštevilo hitrosti: 9odštevalnik časa na led displayurazlični nastavki za stepanje, mešanje ingnetenje testazaščita motorja pred preobremenitvijoOsvetljen LED zaslonNadzorna plošča je okrašena z osvetljenim LED zaslonom s prikazom hitrosti in časa uporabe: popolnoma uporabniku prijazen vmesnik , ki izgine, ko je izdelek izklopljen, in prikazuje krom ročaja v vsej svoji eleganci.9 stopenj hitrosti in funkcija TurboDve funkcijski tipki omogočata izbiro do devetih stopenj hitrosti za mešanje, stepanje in aktiviranje Turbo funkcije.Primeren za številne sladke in slane pripravkeElektrični ročni mešalnik HMF01 je primeren za številne sladke in slane priprave: opremljen je s tremi različnimi vrstami metlic iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo najboljše rezultate pri obdelavi vsakega testa. 
in stock
179,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Smeg HMF01BLEU mešalnik-gnetilnik za testo

Če iščete gospodinjske aparate za dom po najboljših cenah, ne zamudite Mešalnik-Gnetilnik za Testo HMF01BLEU, Črn, 250W in široke izbire kakovostnih malih gospodinjskih aparatov! Smeg
Razpoložljivost je treba preveriti
257,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Smeg pečica S0448433. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Smeg pečica S0448433. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8017709301835)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki