Gorenje vgrajena pečica BOS6737E06B

Cena od 306,00 € do 369,00 €
Gorenje vgrajena pečica BOS6737E06B
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

GORENJE pečica vgradna BOS6737E06B

<strong>HomeMade oblika</strong> Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka, zahvaljujoč novi zasnovi grelnika in izboljšani porazdelitvi prezračevalnih odprtin. Ker je temperatura enakomerno porazdeljena po celotni pečici, vaše jedi nikoli več ne bodo prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani. <strong>Dvojni grelec PerfectGrill</strong> Najboljše rezultate pečenja dosežete s kombinacijo večjega in manjšega grelca, kjer je slednji znotraj večjega. Premišljena namestitev grelcev omogoča optimalno porazdelitev toplote, kar vodi v najboljše rezultate pečenja, tako da je hrana vedno hrustljava od zunaj in mehka od znotraj. <strong>Mehko odpiranje in zapiranje vrat</strong> Vrata pečice lahko brez težav ali zvoka odprete in zaprete z nežnim dotikom. Vrata se ne bodo nikoli zalučala zaradi tega udobnega elementa. <strong>Funkcija pizza</strong> Program omogoča nastavitev temperature do 300 °C in je posebej oblikovan za peko pice, fokače, tortilij in podobnih pekovskih dobrot.
dostava-3-5
306,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Gorenje BOS6737E06B vgradna pečica, s paro

ODREZANE CENE – 10% popusta na izbrano belo tehniko znamke Gorenje s promo kodo 24MDW4SI341 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Vgradna večnamenska pečica energijskega razreda A in črne barve ima prostornino 77 l in 13 programov vključno z žarom in ogrevanjem z vročim zrakom. Gorenje BOS6737E06B odlikujeta StepBake za popolno pripravljeno hrano v nekaj korakih ter dvojni grelni element PerfectGrill za enakomerno peko. Gorenje
Razpoložljivost je treba preveriti
369,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Gorenje vgrajena pečica BOS6737E06B. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Gorenje vgrajena pečica BOS6737E06B. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3838782505652)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki