Electrolux EOH4P56BX standardna vgradna pečica

Cena od 449,00 € do 449,99 €
Electrolux EOH4P56BX standardna vgradna pečica
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pečica s pirolizo ELECTROLUX EOH4P56BX

Pečica s pirolizo ELECTROLUX EOH4P56BX Konvekcijska pečica 300 se segreje hitreje kot običajna pečica. Ventilator enakomerno razporedi toploto in hrana je pripravljena hitro in enakomerno. Zdaj lahko pečete enotne piškote, ne da bi jih bilo treba obračati.Hitro in učinkovito, enakomerno pečenjeS pomočjo našega sistema enakomernega pečenja toplota kroži po pečici, zaradi česar je vse zagotovo pečeno enakomerno. Vse brez potrebe po obračanju jedi. Naša tehnologija pomeni, da se pečica hitreje segreje, zaradi česar prihranite čas in energijo.Pirolitično čiščenje za trajen sijajOhranjanje pečice kot nove ni težko z našo pametno funkcijo pirolitičnega čiščenja. Ta sistem samodejnega čiščenja segreje pečico do temperature, ki spremeni ostanke maščobe in druge ostanke v pepel. To pomeni, da morate dno samo obrisati. Niti enega dneva več ne boste porabili za drgnjenje.Uživajte v prikazovalniku EXPlore LED z odzivnimi tipkami na dotikOdkrijte nov način, na katerega lahko izkusite svojo pečico s prikazovalnikom EXPlore LED in njegovimi odzivnimi tipkami na dotik. Privlačen vmesnik vam omogoča hiter dostop in dinamičen nadzor časa kuhanja, temperature in drugih funkcij.Žar za zlato skorjicoHrustljava slanina, z mehurčki obdana mozarela, vse to lahko enostavno pripravite s pomočjo žara. Idealno za piščančje perutničke, ki se kar stopijo v vaših ustah. Osvetlitev pečice za popolno vidnostSpremljajte, kako se pripravlja lazanja in kako na piščancu nastaja ravno pravšnja skorjica. Z dobro razporejeno osvetlitvijo boste videli, kdaj bodo vaši obroki najbolj slastni. Vaše slastne jedi so zdaj osvetljene z vseh strani.
in stock
449,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Electrolux EOH4P56BX standardna vgradna pečica

Elegantna vgradna pečica s prostornino 65 l in ugreznimi gumbi. Ponaša se z enakomernim kroženjem zraka, ki zagotavlja popolno pečenje vaših jedi in številnimi naprednimi funkcijami za popolno pečenje. Electrolux
Razpoložljivost je treba preveriti
449,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Electrolux EOH4P56BX standardna vgradna pečica. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Electrolux EOH4P56BX standardna vgradna pečica. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543884025)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki