Bosch vgrajena pečica HRA514BR0

Cena od 449,00 € do 511,16 €
Bosch vgrajena pečica HRA514BR0
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH HRA514BR0 Pečica z dodajanjem pare

Z dodajanjem pare, npr. pri peki kruha, bo rezultat peke še boljši. Para prepreči izsušitev, zagotovi odlično hrustljavo skorjo in ohrani mehko sredico v kruhu. Preprosto napolnite zahtevano količino vode v odstranljivo posodo za vodo, primerno za pomivalni stroj, ki je vgrajena v dno pečice Bosch HRA514BR0, in nastavite za to zasnovan način ogrevanja "para vročega zraka". Za čiščenje v posodo enostavno natočite 400 ml vode in dodajte kapljico pomivalnega sredstva ter izberite ustrezen način segrevanja, temperaturo in trajanje. Okolju prijazen sistem čiščenja omehča zažgane ostanke, tako da jih lahko enostavno obrišete ter si zagotovite hitro in enostavno čiščenje pečice HRA514BR0.
Razpoložljivost je treba preveriti
449,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch HRA514BR0 vgradna pečica, z dodatno funkcijo pare

Bosch HRA514BR0 vgradna pečica z dodatno funkcijo pare, čiščenjem s hidrolizo, LED zaslonom in prostornino 71 l. Bosch
Razpoložljivost je treba preveriti
490,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vgradna pečica Bosch HRA514BR0

Vgradna pečica Bosch HRA514BR0 enakomerno peče jedi - na treh ravneh. S to funkcijo se toplota hitro in enakomerno razporeja po pečici, zato lahko pripravljate hrano na do treh ravneh hkrati. Sladke in slane jedi lahko pripravljate istočasno, ne da bi prišlo do mešanja arom.   Hrustljavo zunaj. Puhasto od znotraj. Z dodajanjem pare, npr. pri peki kruha, bo rezultat peke še boljši. Para prepreči izsušitev, zagotovi odlično hrustljavo skorjo in ohrani mehko sredico v kruhu. Preprosto napolnite zahtevano količino vode v odstranljivo posodo za vodo, primerno za pomivalni stroj, ki je vgrajena v dno pečice, in nastavite za to zasnovan način ogrevanja "para vročega zraka". Tako so tudi druge jedi, pripravljene s peko in praženjem, bolj okusne.   Dosezite najboljše rezultate peke. Zahvaljujoč načinu ogrevanja "Hotair para" se toplota in vlaga enakomerno porazdelita v notranjosti pečice. Tako je hrana zunaj hrustljava, znotraj pa sočna.   Upravljanje z LED zaslonom: enostavna uporaba zahvaljujoč neposrednemu dostopu do časovnih funkcij.   Enostavno vmesno čiščenje. Je vaša pečica le rahlo umazana in jo želite na hitro očistiti? V posodo enostavno natočite 400 ml vode in dodajte kapljico pomivalnega sredstva ter izberite ustrezen način segrevanja, temperaturo in trajanje. Okolju prijazen sistem čiščenja omehča zažgane ostanke, tako da jih lahko enostavno obrišete ter si zagotovite hitro in enostavno čiščenje pečice.   Več podatkov   Podatkovna kartica izdelka
2 - 5 dni
511,16 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch vgrajena pečica HRA514BR0. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch vgrajena pečica HRA514BR0. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005294008)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki