Bosch vgrajena pečica HBS578BS0

Cena od 605,00 € do 719,99 €
Bosch vgrajena pečica HBS578BS0
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Vgradna pečica Bosch HBS578BS0

  Ročno čiščenje pečice je lahko zelo naporno in zamudno. Pirolitična samočistilna pečica Bosch HBS578BS0 vam omogoča, da se enkrat za vselej poslovite od tega nepriljubljenega opravila. Preprosto izberite funkcijo, pritisnite »Start« in, odvisno od stopnje umazanosti, vaša pečica se segreje na 480° C, izgori maščobo ali ostanke hrane – kemikalije niso potrebne. Ko se pečica ohladi, preprosto obrišite pepel in končali ste. Tako lahko več časa uživate v rezultatih in porabite manj časa za čiščenje.   Funkcija AutoPilot 30 vam pomaga pripraviti popolne jedi. Ko jed postavite v pečico, na meniju med tridesetimi možnostmi izberite ustrezen avtomatski program. Vnesite le še težo jedi in pritisnite "Start". AutoPilot nato prevzame stvari v svoje roke ter določi način priprave, temperaturo in čas kuhanja. Proti koncu časa priprave tudi izklopi program. Ker je za pripravo nekaterih jedi s funkcijo AutoPilot potrebna uporaba pekača s pokrovom, pečica obenem ostane čista. Kuhanje ne bi moglo biti lažje.   Glavne prednosti vgradne pečice Bosch HBS578BS0:   Upravljanje z LCD zaslonom: enostavna uporaba zahvaljujoč neposrednemu dostopu do dodatnih funkcij, predlagane temperature in trenutne temperature v pečici. Pogrezljiva gumba: poskrbijo, da je sprednji del pečice enostaven za čiščenje in ji dajo eleganten videz. Pirolitično samočiščenje: samodejno čiščenje pečice, vi samo obrišete pepel. Pomoč pri čiščenju: manj napora po zaslugi nove možnosti čiščenja, ki jo lahko uporabite predvsem pri lažje odstranljivi umazaniji. Več podatkov Podatkovna kartica izdelka
2 - 5 dni
605,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BOSCH HBS578BS0 VGRADNA PEČICA

Vgradna pečica Bosch HBS578BS0 ima prostornino 71 litrov in izbirate lahko med 10 različnimi načini gretja in 30 samodejnimi programi. Za varnost skrbi nizka temperatura vrat. Upravljanje je z LCD zaslonom, ki nudi dostop do dodatnih funkcij, predlagane temperature in trenutne temperature v pečici. Pečico HBS578BS0 upravljate z ugrezljivima gumboma.
Razpoložljivost je treba preveriti
609,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pečica s pirolizo BOSCH HBS578BS0

Podatkovna kartica izdelka
in stock
719,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch vgrajena pečica HBS578BS0. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch vgrajena pečica HBS578BS0. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005057399)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki