Bosch vgrajena pečica HBA513BB1

Cena od 429,00 € do 479,00 €
Bosch vgrajena pečica HBA513BB1
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH HBA513BB1 vgradna pečica

Bosch HBA513BB1 vgradna pečica v črni barvi omogoča 5 načinov gretja. Notranjost pečice je premazana z GranitEmailom, ki daje privlačen svetleč videz in tudi čiščenje je lažje. Pečica omogoča reguliranje temperature od 50 do 275°C in ostalih funkcij s pomočjo dveh vrtljivih gumbov.
Razpoložljivost je treba preveriti
429,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vgradna pečica Bosch HBA513BB1

Vgradno pečico Bosch HBA513BB1 lahko namestite neodvisno od kuhalne plošče, tako da jo lahko namestite tudi v stensko omarico na višini oči. Če je vaša vgradna pečica na višini oči, lahko vedno spremljate, kaj se dogaja z vašimi kulinaričnimi mojstrovinami. In to pomeni tudi manjši napor za vaš hrbet.  Vgradno pečico Bosch HBA513BB1 odlikuje funkcija 3D vročega zraka, ki zrak enakomerno porazdeli po pečici, tako, da boste lahko pekli na več nivojih hkrati, rezultat pa bo še vedno popoln. Nikoli več vam ne bo treba čakati, da pečica doseže želeno temperaturo Ostale prednosti vgradne pečice Bosch HBA513BB1: 3D vroči zrak: odlični rezultati zahvaljujoč optimalni porazdelitvi toplote na do treh ravneh hkrati. Upravljanje z LED zaslonom: enostavna uporaba zahvaljujoč neposrednemu dostopu do časovnih funkcij. GranitEmail: enostavno čiščenje notranjosti zahvaljujoč gladkim površinam in brez ostrih robov. Več podatkov Podatkovna kartica izdelka
2 - 5 dni
454,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pečica BOSCH HBA513BB1

Informacijski list izdelka
in stock
454,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch vgrajena pečica HBA513BB1. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch vgrajena pečica HBA513BB1. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005125975)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki