Alfa Plam 20 Term, bela/rdeča/rjav/rjava/siva

Cena od 1.299,99 € do 2.120,99 €
Alfa Plam 20 Term
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Alfa Plam Peč ALFA TERM 20 ECO

Multifunkcijski štedilnik na trda goriva za etažno ogrevanje zagotavlja varčen sistem ogrevanja z možnostjo priprave hrane na tradicionalen način. Dolgoletne izkušnje pri izdelavi tega modela so omogočile vgradnjo dodatnih komponent, ki so izboljšale varnost in učinkovitost delovanja. Standardi: EN 12815 Prednosti peči ALFA TERM 20 ECO Jeklene kuhalne plošče, plošče je mogoče odstraniti in jih temeljito očistiti. Poseben ključ za odpiranje vrat zgorevalne komore v primeru pregretja zgorevalne komore. Na štedilnik sta nameščena termometer, ki meri temperaturo vode v kotlu in manometer, ki meri in prikazuje pritisk vode v kotlu. Regulator moči peči, ki samodejno uravnava temperaturo vode v kotlu. Regulator dovoda sekundarnega zraka na notranji strani vrat zgorevalne komore. Dovod sekundarnega zraka zagotavlja čistejše zgorevanje, tj. zgorevanje predhodnih produktov nepopolnega zgorevanja. Dvojno steklo na vratih pečice, vgrajen termostat. Dva položaja rešetke v kurišču za delovanje peči poleti in pozimi. Obstaja možnost kurjenja od zgoraj, z dvigom pokrova peči. Odprtina za čiščenje notranjosti peči. Predal za gorivo se nahaja v spodnjem delu peči - enostaven zagon. Večkratni priključek na dimnik, od strani in od zgoraj.
preorder
1.299,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Alfa Plam Peč ALFA TERM 20 ECO

Multifunkcijski štedilnik na trda goriva etažno ogrevanje zagotavlja varčen sistem ogrevanja z možnostjo priprave hrane na tradicionalen način. Dolgoletne izkušnje pri izdelavi tega modela so omogočile vgradnjo dodatnih komponent, ki so izboljšale varnost in učinkovitost delovanja. Standardi: EN 12815 Prednosti peči ALFA TERM 20 ECO Jeklene kuhalne plošče, plošče je mogoče odstraniti in jih temeljito očistiti. Poseben ključ za odpiranje vrat zgorevalne komore v primeru pregretja zgorevalne komore. Na štedilnik sta nameščena termometer, ki meri temperaturo vode v kotlu in manometer, ki meri in prikazuje pritisk vode v kotlu. Regulator moči peči, ki samodejno uravnava temperaturo vode v kotlu. Regulator dovoda sekundarnega zraka na notranji strani vrat zgorevalne komore. Dovod sekundarnega zraka zagotavlja čistejše zgorevanje, tj. zgorevanje predhodnih produktov nepopolnega zgorevanja. Dvojno steklo na vratih pečice, vgrajen termostat. Dva položaja rešetke v kurišču za delovanje peči poleti in pozimi. Obstaja možnost kurjenja od zgoraj, z dvigom pokrova peči. Odprtina za čiščenje notranjosti peči. Predal za gorivo se nahaja v spodnjem delu peči - enostaven zagon. Večkratni priključek na dimnik, od strani in od zgoraj.
preorder
1.299,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Alfa Plam Peč ALFA TERM 20 ECO

Multifunkcijski štedilnik na trda goriva za etažno ogrevanje zagotavlja varčen sistem ogrevanja z možnostjo priprave hrane na tradicionalen način. Dolgoletne izkušnje pri izdelavi tega modela so omogočile vgradnjo dodatnih komponent, ki so izboljšale varnost in učinkovitost delovanja. Standardi: EN 12815 Prednosti peči ALFA TERM 20 ECO: Jeklene kuhalne plošče, plošče je mogoče odstraniti in jih temeljito očistiti. Poseben ključ za odpiranje vrat zgorevalne komore v primeru pregretja zgorevalne komore. Na štedilnik sta nameščena termometer, ki meri temperaturo vode v kotlu in manometer, ki meri in prikazuje pritisk vode v kotlu. Regulator moči peči, ki samodejno uravnava temperaturo vode v kotlu. Regulator dovoda sekundarnega zraka na notranji strani vrat zgorevalne komore. Dovod sekundarnega zraka zagotavlja čistejše zgorevanje, tj. zgorevanje predhodnih produktov nepopolnega zgorevanja. Dvojno steklo na vratih pečice, vgrajen termostat. Dva položaja rešetke v kurišču za delovanje peči poleti in pozimi. Obstaja možnost kurjenja od zgoraj, z dvigom pokrova peči. Odprtina za čiščenje notranjosti peči. Predal za gorivo se nahaja v spodnjem delu peči - enostaven zagon. Večkratni priključek na dimnik, od strani in od zgoraj.
preorder
1.299,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Alfa Plam Peč ALFA TERM 20 PELET

Multifunkcionalni štedilnik na na pelete za etažno ogrevanje zagotavlja ekonomičen sistem ogrevanja z možnostjo pripravljanja hrane na tradicionalen način. Dolgoletne izkušnje v proizvodnji tega modela so omogočile vgradnjo dodatnih komponent, s čimer je poboljšana varnost pri delovanju kot tudi učinkovitost. Za veljavnost garancije je potrebno, da prvi zagon opravi pooblaščeni servis. Možnost popolne odstranitve kuhalnih plošč za temeljito čiščenje, Specialni ključ za odpiranje vrat ognjišča v primeru pregrevanja ročaja, Na peči je termometer za vodo in nanometer, ki meri in prikazuje tlak vode v kotlu, Regulator moči, ki samodejno regulira temperaturo kotlovne vode, Regulator za oskrbo peči z zrakom zagotavlja čistejše zgorevanje - zgorevanje starih nepopolnih produktov , Dvojno steklo pečice, Vgrajen termostat, Možnost odpiranja peči od zgoraj z dvigom pokrova gorilnika za dodatno možnost namestitvije energenta in bolj temeljito čiščenje, Več možnosti za povezavo z dimnikom (bočno in z vrha), Dva položaja rešetke za upravljanje štedilnika tako poleti kot pozimi, Rezervoar za gorivo se nahaja v spodnjem delu štedilnika - enostavno ga je zagnati. Možnost: daljinsko upravljanje s pomočjo SMS sporočil in s pomočjo android in iOS aplikacije. Možnost zagrevanja sanitarne vode (v bojlerju) in priključevanja na sistem za talno ogrevanje. Izpolnjuje zahteve vseh veljavnih standardov EN14785; BimSchV V času, ko prebivalstvo Zemlje doseže 8 milijard prebivalcev, ni več dovolj, da kupimo izdelek za osebne potrebe, ampak mora vsak izmed nas začeti razmišljati o izdelkih, ki jih uporablja, v smislu njihovega vpliva na okolje. V skladu s tem je Eco Design standardni, a hkrati tudi celovit pristop, po katerem izdelki in storitve v svojem življenjskem ciklusu izpolnjujejo zahteve varstva okolja. Primarni cilj tega pristopa je zmanjšati negativne vplive na okolje med proizvodnjo, izkoriščanjem in odstranjevanjem izdelkov. Eco Design se v pisnih pravilih pojavlja v evropskih predpisih od leta 2002, od letos pa velja tudi za kotle na trda goriva in pelete. Da bi izdelek ustrezal konceptu Eco Design, je treba v vseh fazah proizvodnega procesa in uporabe izdelka upoštevati okoljska merila: 1. Nabava surovin2. Proizvodnja3. Pakiranje in distribucija4. Uporaba5. Odpis in recikliranjetega lahko sklepa, da pristop ekološkega oblikovanja vključuje vse udeležence v procesu proizvodnje in uporabe izdelka ali storitve, vključno s prodajalci in končnimi potrošniki.
preorder
2.120,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Alfa Plam 20 Term. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Alfa Plam 20 Term. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8606009931257)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki