Smoby Tricycle Baby Driver Plus roza

Cena od 129,43 € do 245,00 €
Smoby Tricycle Baby Driver Plus roza
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Smoby Tricycle Baby Driver Plus roza

Večnamenski tricikel s kovinskim okvirjem, s senčnikom z UV zaščito v nežni barvi je primeren za otroke od 10. meseca dalje. Integriran krmilni sistem omogoča neposredno upravljanje sprednjih koles s pomočjo nastavljive in odstranljive matične vodilne palice. Nastavljiv sedež v treh smereh z naslonom za glavo ima pralno prevleko iz tekstila, odstranljiv varnostni zaščitni okvir in pasove. Volan je opremljen z zvočnikom in vzvratnimi ogledali. Zložljive snemljive opore za noge. Tiha, udobna kolesa Whisper brez vzdrževanja in nedrseča. Možnost blokiranja pedal. Ročna zavora. Zložljiva plastična košara. Praktično držalo za vrečke in steklenice na vodilu. Intuitivno upravljanje s prilagodljivo in odstranljivo nadrejeno vodilno palico. Certificiran EN 1888-1 za sprehajalce. Mere: 51 × 50 × 66 cm. Višina krmila: 51 cm. Višina ročaja za starše: maks. 98 cm. Teža: 6,3 kg. Izdelano v Španiji. Primerno za otroke od 10 mesecev ..
out of stock
129,43 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

tricikel smoby roza

Otroci si zaslužijo najboljše, zato vam predstavljamo Tricikel Smoby Roza, idealno za tiste, ki iščejo kakovostne izdelke za svoje najmlajše! Dobite Smoby po najboljših cenah!Vrste: TricikelBarva: RozaMaterial: PlastikaJezik: AngleščinaPotrebna sestava: Da
Razpoložljivost je treba preveriti
245,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Smoby Tricycle Baby Driver Plus roza. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Smoby Tricycle Baby Driver Plus roza. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3032167415011)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki