BABYONO Prva izobraževalna knjiga Dream Team C- Več zbirke

Cena od 14,90 € do 18,50 €
BABYONO Prva izobraževalna knjiga Dream Team C- Več zbirke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BABYONO Prva izobraževalna knjiga Dream Team C- Več zbirke

Prva knjiga DREAM TEAM predstavlja like ekipe C MORE: ANDY - slon - zaupnik vseh skrivnosti, vedno ima čas za pogovor; ADELLE - žirafa - ljubiteljica zabave in plesa, ki jo vedno spremlja glasba, večni optimist; ARCHIE - panda - ljubitelj srečanj, ki je zelo navezan na ljudi; ZACK - zebra - je preprosto povsod in je zelo družaben. Zahvaljujoč nameščenemu ogledalu se lahko počutimo kot del ekipe! Knjiga vam omogoča pridobivanje novih veščin, od vadbe oprijema, preko spodbujanja dela dlesni z grizljami z izrastki, do učenja štetja in preučevanja različnih tekstur materialov. Brošura DREAM TEAM je del zbirke C-More, ki je nastala glede na pravilen psihomotorični razvoj otroka. Stimulira vid, sluh in dotik. Zahvaljujoč najnovejši zbirki igrač našim otrokom omogočamo, da vidijo več: TO JE SVET V OČIH OTROKA: NEWBORN - vidi tisto, kar je spredaj, od blizu, samo črno -belo 3 MESECI - otrok začne jasneje videti in prepoznati starše, barve 8 MESECOV - slika pred otrokovimi očmi je jasnejša, malček začne vaditi koordinacijo oči in roke 12 MESECI - otrok jasno vidi v barvah, vendar se njegov vid ne razvije v celoti do starosti 2 let Lastnosti : Pomaga pri vizualnem učenju Slušno-motorična koordinacija. Kontrastne barve, ki podpirajo razvoj otroških oči. Pomaga vaditi motorične in ročne spretnosti (praskanje, premikanje). Razvija kognitivne sposobnosti s spodbujanjem oblik, tekstur in zvokov. Razvija otrokovo domišljijo.
out of stock
15,94 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BABY ONO SENZORIČNA KNJIGA DREAM TEAM C-MORE COLLECTION

V knjižici DREAM TEAM so predstavljeni liki iz ekipe C MORE: ANDYE – slon – zaupnik vseh skrivnosti, ki vedno najde čas za pogovor; ADELLE – žirafa – ljubiteljica zabave in plesa, ki jo vedno spremlja glasba, večna optimistka; ARCHIE – panda – ljubitelj srečanj, ki se navezuje na ljudi; BABY ONO
Razpoložljivost je treba preveriti
17,13 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BABY ONO Otroška senzorska knjiga BABY-ONO c več prva knjiga

Otroška senzorska knjiga BABY-ONO c več prva knjiga BABY ONO
Razpoložljivost je treba preveriti
18,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BABYONO Prva izobraževalna knjiga Dream Team C- Več zbirke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BABYONO Prva izobraževalna knjiga Dream Team C- Več zbirke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901435412114)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki