Bino Set za peskovnik, plastičen, z ladjo

Cena od 5,18 € do 7,00 €
Bino Set za peskovnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bino set s čolnom

Komplet igrač za pesek iz kakovostnega in trdnega materiala. Igranje v peskovniku in sestavljanje lutk bosta otrokom zagotovila veliko ur zabave. Te igrače odlično podpirajo otrokovo ustvarjalnost, domišljijo in koncentracijo. Komplet je pakiran v mrežo. Vsebina kompleta: barvit čoln, vedro, lopata. Priporočena starost: 12 mesecev.
in stock
5,18 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bino Set za peskovnik, plastičen, z ladjo

Komplet igrač za pesek je izdelan iz visokokakovostnega in močnega materiala. Igranje v peskovniku in gradnja snopov bosta otrokom zagotovila več ur zabave. Te igrače odlično spodbujajo otrokovo ustvarjalnost, domišljijo in koncentracijo. Komplet je pakiran v mrežo. Bino
Razpoložljivost je treba preveriti
7,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bino Set za peskovnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bino Set za peskovnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4019359832039)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki