Berg gokart na pedala Gran Tour Off-Road - BFR 4 sedeži 5 - 29.07.30.01 -

Cena od 3.156,04 € do 4.713,90 €
Berg gokart na pedala Gran Tour Off-Road - BFR 4 sedeži 5 - 29.07.30.01 -
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BERG Gran Tour Off-Road

Ta različica vodnega kolesa Gran Tour je zasnovana na primer. V kampe ali na kraje, kjer tla niso ravna. Ponuja užitek za vso družino, kakovost, varnost, moderen dizajn in je okolju prijazen. Doživeli boste nepozabna vozniška doživetja. Namenjen je za 2 odrasla in 2 otroka. dimenzije: Širina 102 cm Višina 115 cm Dolžina 190 cm Utež: 106 kg Nosilnost: 350 kg ATV BERG TOYS delujejo izključno peš. So brezmotorni, torej popolnoma tihi, ne obremenjujejo okolja in predstavljajo novo obliko športne dejavnosti. ATV na pedala so zasnovana za otroke in odrasle. Zakaj se splača vlagati v štirikolesnik? Tekalna steza vam bo služila dolga leta, ni nakup za eno sezono. Trpežna nosilna konstrukcija, kakovostne pnevmatike ali menjalnik naredijo vožnjo pravo doživetje. Ali pa si radi privoščite nekaj, česar nimajo vsi. Nekaj edinstvenega. ATV-ji BERG TOYS so novost, ki vas in vašo družino popelje na pamet. Odkrijte nov način aktivnega preživljanja prostega časa. ŽELIMO PRIJETNO PEDALJANJE.
in stock
3.156,04 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Berg Karting s pedali Gran Tour Off- Road BFR 4 sedežni 5+

Atrakcija za vsak park za prosti čas: BERG Gran Tour Off Road kolo/go-kart! Karting za štiri osebe ima ergonomsko zasnovo, zaradi katere je popolnoma varen za igranje. Je prava zabava za majhne in velike uporabnike. Vozilo je zasnovano za velike obremenitve. Berg
Razpoložljivost je treba preveriti
4.713,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Berg gokart na pedala Gran Tour Off-Road - BFR 4 sedeži 5 - 29.07.30.01 -. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Berg gokart na pedala Gran Tour Off-Road - BFR 4 sedeži 5 - 29.07.30.01 -. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8715839070255)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki