BABYONO Varnostni pokrovi za električne vtičnice 10 kos

Cena od 8,26 € do 10,13 €
BABYONO Varnostni pokrovi za električne vtičnice 10 kos
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BABYONO Varnostni pokrovi za električne vtičnice 10 kos

Vrtljiva prevleka je pomoč vsakemu gospodinjstvu v vsakdanjem življenju. Vašega malčka ščiti pred elektriko, vi pa lahko brez težav uporabljate električne vtičnice. Potrebna zaščita za najmlajše pomeni mir za vas. Zaslužiš si najboljše in najvarnejše rešitve. Lastnosti: Učinkovita zaščita otrok Učinkovito blokira dostop do kontaktnih lukenj. Otrok ne more sam odstraniti prevleke. Enostaven za uporabo Preprosto namestite čep na mesto odprtine in ga obrnite. Ključavnica se sprosti in pokrov gre v vtičnico. Inovativni mehanizem Patentiran vrtljivi zaklepni mehanizem zagotavlja varnost in udobje pri uporabi. Združljivo z vtičnicami tipa C in E Pokrov je namenjen za vtičnice tipa E - z ozemljitvijo in vtičnice tipa C - brez ozemljitve. Ni združljiv z vtičnicami tipa F ali G. Diskretnost Kape so univerzalne bele barve. Zahvaljujoč temu ne pritegnejo pozornosti otroka. Tehnične lastnosti Blokada je primerna za ozemljene vtičnice tipa E in neozemljene vtičnice tipa C.
out of stock
8,26 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BABY ONO ZAŠČITNI POKROVČEK ZA VTIČNICE 10 KOSOV

Vrtljivi vtič je podpora za vsako mamo, ki je utrujena od vsakdanjega življenja. Vašega malčka ščiti pred elektriko, vi pa lahko vtičnice uporabljate brez težav. Nepogrešljiva zaščita za najmlajše pomeni miren spanec za vas. Vaš otrok si zasluži najboljše in najvarnejše rešitve. Tehnični podatki BABY ONO
Razpoložljivost je treba preveriti
10,13 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BABYONO Varnostni pokrovi za električne vtičnice 10 kos. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BABYONO Varnostni pokrovi za električne vtičnice 10 kos. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901435415443)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki