SKIP HOP Ventilator brez rezil za voziček Stroll & Connect

Cena od 10,33 € do 36,70 €
SKIP HOP Ventilator brez rezil za voziček Stroll & Connect
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

SKIP HOP Ventilator brez rezil za voziček Stroll & Connect

Ventilator za voziček brez rezil Stroll & Connect je popoln spremljevalec za aktivnosti na prostem v vročih poletnih dneh. Hlajenje otroka bo za vas enostavno! Ventilator je zasnovan za varno in preprosto pritrditev na vsak standardni voziček. Varna je za male radovedne otroške prstke, saj je brez rezil in jo enostavno usmerite pod želeni kot. Zahvaljujoč trem nastavitvam hitrosti zdrži do šest ur za udobje ne le na cesti. Lastnosti: Vključuje ventilator in nastavljivo univerzalno držalo za voziček/ročaj. Sodoben dizajn brez rezil je varen za majhne prstke. Tri nastavitve hitrosti. Enostavno se prilagaja več kotom. Priložen kabel USB (napajalnik ni priložen). Zdrži do šest ur pri polni polnitvi in pri nizki hitrosti. Dimenzije: 9,5 D x 9,0 Š x 14,5 V cm Vzdrževanje: Čistite samo s suho krpo, ne potapljajte v vodo.
out of stock
10,33 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Skip hop Ventilator brez lopatic za voziček Stroll&Connect

Ventilator za voziček Stroll & Connect brez lopatic je popoln spremljevalec za dejavnosti na prostem v vročih poletnih dneh. Skip hop
Razpoložljivost je treba preveriti
36,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za SKIP HOP Ventilator brez rezil za voziček Stroll & Connect. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka SKIP HOP Ventilator brez rezil za voziček Stroll & Connect. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0195861027188)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki