CUDDLE Torba za voziček Comfi-Extreme, zabava z dinozavri

Cena od 34,83 € do 38,32 €
CUDDLE Torba za voziček Comfi-Extreme
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

CuddleCo Comfi-Extreme, otroška flis jakna, 90x50cm, siva melanža / modra

Univerzalna prevleka za voziček ščiti otroka pred neprijetnim vetrom, mrazom, dežjem ali snegom. Izdelana iz moderne, vodoodporne mehke tkanine. CuddleCo
Razpoložljivost je treba preveriti
34,83 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CUDDLE Torba za voziček Comfi-Extreme, zabava z dinozavri

Zaščitite otroka pred slabim vremenom. Fusak Comfi-Snug Extreme bo poskrbel za udobje pred dežjem, vetrom in snegom. Izdelana je iz sodobnih materialov, ki se zaradi svoje tehnološke obdelave uprejo zunanjim razmeram. Zunanja vodotesna debela plast zagotavlja popolno zaščito pred vremenskimi vplivi, medtem ko notranji mehak vložek iz flisa zagotavlja prijetno in toplo ozadje. Extreme je zasnovan za obvladovanje skoraj vseh vremenskih razmer. Sistem dvojne zadrge omogoča enostaven dostop do otroka in pomaga uravnavati temperaturo v flisu. Nastavljiva kapuca omogoča otroku v flisu, da še bolj zaščiti pred mrazom. Za maksimalno udobje uporabe je Comfi-Snug Extreme zasnovan tako, da ga je enostavno pritrditi in odstraniti iz vozička. Primerno od rojstva. Primerno za vsako hladnejše vreme Univerzalna uporaba Vodoodporen Enostaven sistem pritrditve Nastavljiv pokrov Super mehko prešit flis Dvojna zadrga za enostaven dostop Lahko ga operete v pralnem stroju pri 30 C Mere: 90x50x4 cm Razpoložljive barvne različice: Zabava z dinozavri Ptica ljubezen Zvezde Opozorilo EU: Otroka nikoli ne puščajte brez nadzora v Comfi-Snug Extreme. Neprestano preverjajte njegovo telesno temperaturo, preprečite pregrevanje.
out of stock
38,32 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za CUDDLE Torba za voziček Comfi-Extreme. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka CUDDLE Torba za voziček Comfi-Extreme. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5060295843664)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki