Happy Nappers spalna vreča Vijolični samorog Fiona

Cena od 46,29 € do 57,58 €
Happy Nappers spalna vreča Vijolični samorog Fiona
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Happy Nappers spalna vreča Vijolični samorog Fiona 135 cm

Spalna vreča znamke Happy Nappers, narejena iz kakovostnega in prijetnega pliša. Simpatična blazina s samorogom, ki jo lahko raztegnete v udobno spalno vrečo s preprosto in praktično zadrgo. Happy Nappers
Razpoložljivost je treba preveriti
46,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

HAPPY NAPPERS Spalna vreča Spalna vreča Vijoličen samorog Fiona

Spalna vreča Happy Nappers™ Spalna vreča je neverjetna igralna blazina, ki jo je mogoče presenetljivo razširiti v spalno vrečo! Ko konča s počitkom, lahko spalno vrečo preprosto spremenite v blazino in zabava se lahko nadaljuje! Happy Nappers™ Sleeper. Spalnik je popoln za spanje, pralen v pralnem stroju in izdelan iz vrhunskega pliša! Happy Nappers™ Spalna vreča Spalna vreča Beli samorog Arianna bo otroku postal nepogrešljiv prijatelj, ki ga bo spremljal na vseh njegovih potovanjih. Dolžina izdelka v raztegnjenem stanju je 135 cm, od tega je 110 cm spalna vreča in 25 cm blazina.
out of stock
57,58 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Happy Nappers spalna vreča Vijolični samorog Fiona. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Happy Nappers spalna vreča Vijolični samorog Fiona. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0840060271640)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki