DJI Mavic Air 2 polnilna postaja

Cena od 52,99 € do 90,39 €
DJI Mavic Air 2 polnilna postaja
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

DJI Mavic Air 2 polnilna postaja

DJI Mavic Air 2 polnilna postaja je zasnovana za polnenje pametnih baterij Mavic Air 2. Polnilna postaja je zasnovana tako, da polnite baterije v zaporedju glede na preostalo raven moči, pri čemer se prej napolnijo bolj polne baterije. Ko je polnilna postaja priključena na polnilnik Mavic Air 2 ali avto polnillec, lahko polnite tri baterije Mavic Air 2.
Razpoložljivost je treba preveriti
52,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

DJI Polnilno vozlišče DJI Mavic Air 2 / Air 2s

Izboljšano udobje pri polnjenju Vozlišče omogoča zaporedno polnjenje 3 baterij DJI Mavic Air 2/Air 2S, začenši s tisto, ki je trenutno najbolj napolnjena, zato vam ni treba nenehno spremljati stopnje napolnjenosti baterij. Vozlišče ne vključuje napajalnika, zato je priporočljivo uporabiti originalni DJI
Razpoložljivost je treba preveriti
90,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za DJI Mavic Air 2 polnilna postaja. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka DJI Mavic Air 2 polnilna postaja. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6958265101984)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki