Vileda Infinity Flex sušilni stroj

Cena od 64,90 € do 89,99 €
Vileda Infinity Flex sušilni stroj
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Stojalo za sušenje perila Infinity Flex - Vileda

Stojalo za sušenje perila Infinity Flex podjetja Vileda zagotavlja do 30 m prostora za sušenje perila, ki se zaradi zelo močnih osrednjih prečk ne mečka. Njihovo dolžino je mogoče priročno prilagoditi do 205 cm. Ima tudi kolesa za lažje premikanje in držalo, idealno za nogavice in druge manjše predmete. Vzdržljivi varnostni sklepi skupaj z vzporednimi jeklenimi nogami zagotavljajo želeno stabilnost in trdnost. Dobro je vedeti: - Velikost zloženega stojala: 122 x 56 x 8 cm.
in_stock
66,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vileda Infinity FLEX sušilnik perila, 30 m

Infinity FLEX sušilnik perila z do 30 metri prostora za sušenje prihrani prostor in omogoča obešanje velikih količin perila. Idealen za sušenje namiznih prtov in rjuh zaradi raztezanja do 205 cm. Izjemno stabilna konstrukcija z močnimi žicami in varnimi spoji, kolesi in krilno ključavnico. Vileda
Razpoložljivost je treba preveriti
89,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Vileda Infinity Flex sušilni stroj. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Vileda Infinity Flex sušilni stroj. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4023103229662)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki