GoPro Floaty, Hero10/Hero3/Hero4/Hero5/Hero8/Hero9

Cena od 32,50 € do 49,99 €
GoPro Floaty
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

GOPRO Floaty ADFLT-001

GOPRO Floaty ohranja vašo kamero na vodi in ji nudi dodatno zaščito. Zahvaljujoč barvi, bo kamera vidna od daleč, enostaven dostop do vseh gumbov na kameri.
Razpoložljivost je treba preveriti
32,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

GoPro Floaty za kamero HERO9/10 (ADFLT-001)

GoPro Floaty za kamero HERO9/10 (ADFLT-001)Ta pripomoček, ki ga je enostavno opaziti, ohranja vaše HERO10 Black & HERO9 Black na površini in doda zaščitno oblazinjenje. Okrogli dizajn omogoča dostop do gumbov vaše kamere, sprednjega LCD zaslona, ​​zadnjega zaslona na dotik in zložljivih prstov za enostavno montažo. Odličen za potapljanje z masko, deskanje, wakeboarding in še več, Floaty vključuje tudi točko za privez za dodatno varnost. Ostale lastnosti:Dodatek, ki ga je enostavno opaziti, ohranja HERO10 & HERO9 Black na površiniOdlično za snorklanje, deskanje, wakeboarding ali druge vodne aktivnostiOkrogli dizajn vam omogoča dostop do gumbov, zaslona na dotik in zložljivih prstov za enostavno montažoOblazinjena podloga dodaja zaščitoVključuje privezno točko za dodatno varnost v ekstremnih razmerah 
in stock
34,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

GoPro Floaty zaščitni ovitek za HERO 9/10/11 Black

Zaščitni ovitek Floaty omogoča vaši GoPro HERO 9/10/11 kameri, da plava na vodi. GoPro
Razpoložljivost je treba preveriti
34,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

GOPRO Bike Mount (nosilec) + Floaty ASLBM-003

GOPRO Bike Mount (nosilec) + Floaty je odličen za ustvarjanje prostoročnih posnetkov v vsakem okolju. Z njim lahko kamero držite v ustih ali jo pritrdite na nosilec GoPro. Oba se lahko uporabljata samostojno.
Razpoložljivost je treba preveriti
44,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za GoPro Floaty. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka GoPro Floaty. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0818279013986)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki