Russell Hobbs Groove 2S toaster, bel

Cena od 39,99 € do 59,99 €
Russell Hobbs Groove 2S toaster
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Russell Hobbs Groove 2S toaster, bel

ODREZANE CENE – 30% popusta na izbrane male gospodinjske aparate znamke Russell Hobbs s promo kodo 24MDW4SI265 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Toaster s teksturiranim dizajnom z elementi iz brušenega nerjavečega jekla. Russell-Hobbs Groove je opremljen z dvema širokima odprtinama za debelejše rezine kruha in peciva. Funkcija visokega dviga peciva in nastavitve stopnje zapečenosti. Russell Hobbs
Razpoložljivost je treba preveriti
39,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Opekač kruha RUSSELL HOBBS 26391-56 Groove

Opekač kruha RUSSELL HOBBS 26391-56 GrooveZ Russell Hobbs opekačem kruha Groove 2-slice v beli barvi boste v koraku z najnovejšimi trendi za dom. Združuje značilnosti dobrega dizajna, kot je teksturirana plastika s poudarki iz nerjavečega jekla, in vse tehnične funkcije, ki olajšajo življenje.Na primer, regulator zapečenosti s 6-imi stopnjami zagotovi vsakič enako zapečenost. Zaradi širših rež lahko popečete debelejše rezine, funkcije zamrzovanja, ponovnega segrevanja in preklica pa vam omogočajo nadzor. Modra lučka vas opozarja, da je aparat vklopljen, priročna funkcija visokega dviga pa vam omogoča, da s pritiskom na gumb varno vzamete rezine vročega toasta. Poleg tega je na voljo grelnik za žemljice, ki poskrbi za to, da bo vaše pecivo toplo. S toliko sloga na pultu boste veseli tudi pladnja za drobtine, ki poskrbi za urejenost delovnih površin.Lastnosti:Otipljiva zasnova z elegantnimi poudarki iz nerjavečega jeklaOpekač kruha z 2-mi rezinamiŠirša velikost režeFunkcija visoki dvigFunkcije zamrzovanja, ponovnega segrevanja in preklicaPladenj za drobtineModri indikatorGrelnik za žemljiceRegulator zapečenosti s sttopnjami 1-661 cm dolg črni kabel850 W2-slice opekač s sodobno 3D zasnovo in poudarki iz nerjavečega jeklaOpekač kruha Groove odlikuje lep videz in impresivna zmogljivost. Ima moderno teksturirano površino, ki jo je mogoče brisati in ki dopolnjuje različne kuhinjske sloge.Široke režeOdličen za enakomerno opekanje debelejših rezin kruha od roba do roba.Visok dvigPo končanem ciklu se kruh dvigne navzgor, da vam prihrani prste pri odstranjevanju toasta iz rež.Funkcije zamrzovanja, ponovnega segrevanja in preklicaSe vam mudi? Kruh lahko opečete naravnost iz zamrzovalnika. Morate prekiniti opekanje? Funkcija preklica vam omogoča nadzor. Priročna funkcija ponovnega segrevanja pomeni, da lahko hitro segrejete opečen kruh, če se je ohladil. 
in stock
59,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Russell Hobbs Groove 2S toaster. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Russell Hobbs Groove 2S toaster. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5038061143294)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki