GARDEROBNA OMARA KELLY - SIVA

Cena 311,50 €
GARDEROBNA OMARA KELLY - SIVA
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Furnitura GARDEROBNA OMARA KELLY - SIVA

Če potrebujete prikupno in funkcionalno garderobno omaro, ki ne zavzame veliko prostora ter se ponaša z modernim skandinavskim videzom potem je omara KELLY odlična izbira za vas. Omara se ponaša z modernim skandinavskim dizajnom, ki ustvari prijeten domač ambient v vašem domu. Na voljo je Furnitura
Razpoložljivost je treba preveriti
311,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

GARDEROBNA OMARA KELLY - SIVA

Če potrebujete prikupno in funkcionalno garderobno omaro, ki ne zavzame veliko prostora ter se ponaša z modernim skandinavskim videzom potem je omara KELLY odlična izbira za vas. Omara se ponaša z modernim skandinavskim dizajnom, ki ustvari prijeten domač ambient v vašem domu. Na voljo je v beli ali sivi barvi, ki se enostavno kombinirata s katerokoli drugo barvo tako da se odlično podata v vsako otroško sobo. Omara ima krajšo palico za obešanje, eno dolgo in tri krajše police tako da vam nudi obilo prostora za shranjevanje vseh vaših oblačil in modnih dodatkov.MODEREN SKANDINAVSKI STIL ZA PRIJETEN AMBIENTOtroška soba KELLY je na voljo v enostavni barvni kombinaciji bele ali sive barve in hrasta, kar ustvari prijeten skandinavski dizajn, ki se lepo poda v vsak dom in ga modernizira.TIHO ZAPIRANJE ZA LAŽJO VSAKODNEVNO UPORABO IN DALJŠO ŽIVLJENJSKO DOBOVsa vratca in predali pri elementih kolekcije KELLY imajo funkcijo tihega zapiranja, ki pripomore k lažji vsakodnevni uporabi ter preprečuje nastajanje prask in poškodb, zato bo pohištvo dlje časa ostalo lepo ohranjeno in bo izgledalo kot novo.Material:Oplemenitena iverna plošča debeline 18 mmRočke in nogice so iz masivnega lakiranega hrastaBarva:Siva mat s hrast dekorjemNa voljo je tudi v kombinaciji bele mat in hrast dekorjaDimenzije:Širina: 100 cmVišina: 184 cmGlobina: 55 cmKolekcija:Artikel je del kolekcije otroškega pohištva KELLY, katero si lahko ogledate TUKAJ. Oglejte si še ostale artikle te kolekcije za stilsko dovršeno in varno otroško sobo!
out of stock
311,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za GARDEROBNA OMARA KELLY - SIVA. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka GARDEROBNA OMARA KELLY - SIVA. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903282035881)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki