GARDEROBNA OMARA JESSY

Cena 459,90 €
GARDEROBNA OMARA JESSY
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Furnitura GARDEROBNA OMARA JESSY

Ste na lovu za minimalistično garderobno omaro, ki se lahko uporabi tako v otroški kot v mladinski sobi? Potem je garderobna omara JESSY kot nalašč za vas, saj se ponaša z izjemno minimalističnim dizajnom, ki izgleda odlično v popolnoma vsakem prostoru. Omara je razdeljena na dva prostorna Furnitura
Razpoložljivost je treba preveriti
459,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

GARDEROBNA OMARA JESSY

Ste na lovu za minimalistično garderobno omaro, ki se lahko uporabi tako v otroški kot v mladinski sobi? Potem je garderobna omara JESSY kot nalašč za vas, saj se ponaša z izjemno minimalističnim dizajnom, ki izgleda odlično v popolnoma vsakem prostoru. Omara je razdeljena na dva prostorna predala, leva stran omare ima krajšo palico za obešanje, na desni strani se pa nahajajo 4 poličke, tako da vam nudi obilo prostora za shranjevanje vseh vaših oblačil in modnih dodatkov.KLASIČEN DIZAJN, KI JE VEDNO MODEREN IN PRIMEREN ZA OTROKE VSEH STAROSTIKolekcija JESSY se ponaša z izjemno minimalističnim skandinavskim dizajnom in enostavno barvno paleto, zato se lepo poda v čisto vsako sobo. Zaradi klasičnega in minimalističnega dizajna je primerna za otroke vseh starosti.FUNKCIONALNO POHIŠTVO, PRIMERNO TUDI ZA NAJMANJŠE OTROŠKE SOBEKolekcija JESSY vključuje posteljo, priročen 3-delni predalnik, garderobno omaro in poličnik, ki vam nudijo obilo prostora za shranjevanje in organizacijo vseh otrokovih oblačil, knjig, igrač in šolskih potrebščin, zato bo otroška soba vedno lepo pospravljena in dobro organizirana! Hkrati vam elementi ne zavzamejo veliko prostora zato je kolekcija JESSY primerna tudi za najmanjše otroške sobe.Material:Oplemenitena iverna plošča debeline 18 mmBarva: BelaTri plasti ekološke barveDimenzije:Širina: 90 cmVišina: 183,5 cmGlobina: 52 cmKolekcija:Artikel je del kolekcije otroškega pohištva JESSY, katero si lahko ogledate TUKAJ. Oglejte si še ostale artikle te kolekcije za stilsko dovršeno in varno otroško sobo!
out of stock
459,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za GARDEROBNA OMARA JESSY. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka GARDEROBNA OMARA JESSY. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903271909490)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki