Be quiet! Silent Base 802 White ohišje, midi, bez napajanja, ATX, mATX, EATX

Cena od 174,09 € do 194,99 €
Be quiet! Silent Base 802 White ohišje
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BE QUIET! SILENT BASE 802 (BG040) midiATX belo ohišje

SILENT BASE 802 ODLICNA VSESTRANSKOST, ZMOGLJIVOST IN TIŠINABe quiet! Silent Base 802 White je odlicna rešitev za prefinjene uporabnike, ki si prizadevajo za tiho delovanje in najvecjo zmogljivost. - Zamenljivi zgornji pokrov in sprednja plošca za najvecji pretok zraka ali tiho delovanje - Three Pure Wings 2 140 mm ventilatorja - Izjemno debele izolacijske preproge za izboljšano zmanjšanje hrupa - Najsodobnejša I/O-plošca s krmilnikom ventilatorja in USB 3.2 Gen. 2 Type C - Locen pladenj maticne plošce je mogoce premakniti za obrnjeno postavitev - Snemljiv zgornji nosilec zagotavlja enostavno namestitev radiatorjev in ventilatorjev - Pripravljen za radiatorje do 420 mm ZAMENLJIVI ZGORNJI POKROV Optimizirano za zracno ali vodno hlajenje Prvi od dveh vkljucenih zgornjih pokrovov popolnoma zaokroža zasnovo Silent Base 802 White in zagotavlja tiho delovanje. Za vse, ki si prizadevajo za izjemno mocno hlajenje, še posebej pri sistemih z vodnim hlajenjem, je zelo zracno prepustni zgornji pokrov prava izbira. ZAMENLJIVI SPREDNJI POKROV Zagotavlja najvecjo zmogljivost ali tiho delovanje Sprednja plošca pretoka zraka zagotavlja najvecjo zmogljivost za prefinjene konfiguracije z najvišjimi zahtevami po nizkih temperaturah. Standardna sprednja plošca je odlicna izbira za tihe sisteme in obicajne konfiguracije racunalnika. Priloženi sta obe plošci. TRI PREDNAMEŠCENI VENTILATORJI PURE WINGS 2 Šepetajoce delovanje Trije prednamešceni ventilatorji Pure Wings 2 140 mm z lopaticami ventilatorjev, optimiziranimi za pretok zraka, zagotavljajo popoln pretok zraka in trdno hlajenje, ne glede na to, ali ste izbrali konfiguracijo, optimizirano za visok pretok zraka ali tišino. VRHUNSKO DUŠENJE HRUPA Izjemno debela izolacija za najvecjo stabilnost in tišinoSprednji in bocni deli so opremljeni z izjemno debelimi blažilnimi blazinami do 10 mm, kar zagotavlja najvecjo stabilnost in izjemne zmožnosti dušenja hrupa. Loceni nosilec PSU, pladenj za maticno plošco in ohišja za trdi disk tudi zmanjšajo vibracije. Polno kovinsko ohišje zagotavlja stabilnost ohišja in izboljša njegovo hapticnost. PAMETNI I / O PORT Najsodobnejša tehnologija za vaš sistem Prikljucek USB 3.2 Gen. 2 Type C je na sprednjih V / I vratih in omogoca uporabo najnovejše strojne opreme. Vgrajeni 4-stopenjski krmilnik ventilatorja omogoca rocno nastavitev hitrosti do šestih ventilatorjev ali pa vse prikljuci na en signal PWM. VSESTRANSKI PLADENJ MATICNE PLOŠCE Zasnovan tako, da ustreza posameznim zahtevam Pladenj maticne plošce je locen in ga lahko namestite ob levo plošco v obrnjeni postavitvi. Odstranljiv je tudi za uporabo kot preskusna naprava. FUNKCIONALNA PSU MOC Ponuja licno notranjost Ohišje PSU popolnoma pokriva kable, PSU in vsebuje dvojno ohišje HDD. Pokrovne plošce so loceno snemljive, da namestite 140 mm ventilator na vrh. Z majhnim locenim pokrovom lahko spredaj namestite 360 ??mm ali 420 mm radiator. Z nosilcem PSU lahko napajalno enoto enostavno namestite od zadaj.
Razpoložljivost je treba preveriti
174,09 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Be quiet! Silent Base 802 Window White ohišje, midiATX, belo

Ohišje Silent Base 802 ponuja izjemno zmogljivost, prilagodljivost in tišino. Zgornja in prednja stran sta zamenljivi in omogočata izbiro med največjim pretokom zraka in tihim delovanjem. Vgrajene ima tri Pure Wings 2 140 mm ventilatorje. Be quiet!
Razpoložljivost je treba preveriti
194,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Be quiet! Silent Base 802 White ohišje. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Be quiet! Silent Base 802 White ohišje. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4260052188408)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki