BabyOno grudnjak za dojilje – bijeli

Cena od 25,08 € do 29,20 €
BabyOno grudnjak za dojilje – bijeli
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BABYONO Modrček za nosečnice in doječe ženske velikosti B70-75 - bela

Eleganten in udoben nedrček, zasnovan posebej za ženske. Izdelano s tehnologijo, ki združuje Meryl Skinlife vlakna. Ta vlakna imajo bakteriostatske lastnosti in pomagajo ohranjati naravno ravnovesje kože. Vsebnost srebrnih delcev (Ag+) zmanjšuje alergije. Material zagotavlja visoko zračnost, učinkovito odvaja vlago in vzdržuje telesno temperaturo. Nedrček zagotavlja maksimalno udobje zahvaljujoč gladki zasnovi, fleksibilnemu materialu in podpira prsi brez neželenega pritiska. Primerno za kakršen koli značaj. Lastnosti: Brezšivni material Hipoalergena Idealno za dojenje, vsebuje snemljive košare Modrček brez kosti Eleganten, udoben, izdelan iz fleksibilnega materiala Diha, odvaja vlago, hkrati pa ohranja telesno temperaturo Ko izberete modrček, se prepričajte, da učinkovito podpira vaše prsi. Vaša velikost se mora prilegati, košare pa morajo biti dovolj velike, da preprečite zatiranje prsi. Za začetek je primeren nedrček brez ojačitve. Mehek modrček je idealen tudi za nošenje ponoči, saj je nežen do kože in vam omogoča tudi nošenje blazinic za dojenje.
out of stock
25,08 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BabyOno Modrček za nosečnice in doječe matere bele velikosti. S B70-75

Eleganten in udoben modrček, zasnovan posebej za ženske. Izdelano s tehnologijo, ki uporablja vlakna Meryl Skinlife. BabyOno
Razpoložljivost je treba preveriti
29,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BabyOno grudnjak za dojilje – bijeli. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BabyOno grudnjak za dojilje – bijeli. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901435401330)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki