Nerf Shockwave RD-15

Cena od 31,65 € do 33,39 €
Nerf Shockwave RD-15
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hasbro Nerf Shockwave RD-15

Borite se z novo pištolo NERF 2.0 Shockwave! Ta nova pištola Elite 2.0 ima vrtljiv boben, ki sprejme 15 puščic. Usmerite se in izstrelite 1 puščico ali hitro streljajte vseh 15 puščic v hitrem zaporedju. Ta akcijska puška strelja puščice do razdalje 27 metrov, tako da lahko hitro vstopite v boj in prevzamete nadzor! Zmagajte v vsaki bitki s tem Blaster NERF 2.0. Polnjenje: klasičen črpalni mehanizem. Doseg do 27 metrov. Paket vsebuje 30 puščic. Iz kakovostne plastike. Velikost paketa: 67 × 28 × 8 cm. Primerno za otroke od 8. leta dalje.
out of stock
31,65 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15

Bojujte se z novo pištolo NERF 2.0 Shockwave! Ta nova pištola Elite 2.0 ima vrtljiv boben, ki sprejme 15 puščic. Usmerite in izstrelite 1 puščico ali hitro zaporedoma ustrelite vseh 15 puščic. Ta pištola strelja puščice do razdalje 27 metrov, tako da lahko hitro vstopite v boj in prevzamete nadzor tukaj! Nerf
Razpoložljivost je treba preveriti
33,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Nerf Shockwave RD-15. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Nerf Shockwave RD-15. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5010993732258)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki