Ontario piščanec in rakovica v juhi - 80 g

Cena od 1,51 € do 35,38 €
Ontario piščanec in rakovica v juhi - 80 g
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Mošnjiček piščanca Ontario in rakov v juhi 80g

Dopolnilna hrana za mačke s piščancem in rakovico v juhi . iz skrbno izbranih surovin z izvlečkom čaja za podporo svežega daha z vsebnostjo tavrina za podporo zdravega srca in vida obogatena z zelenjavo (korenje, koruza, fižol) za podporo prebave – vir vlaknin okusna mesna juha, ki pomaga ohranjati dnevni vnos tekočine in hkrati brez dodanih umetnih barvil brez glutena Sestavine: meso in živalski izdelki, ribe in ribji izdelki 56,09 % (piščanec 47,92 %, rak 7,8 %, palamida 0,37 %), piščančja juha 42,468 %, karagenan 0,94 %, škrob 0,41 %, taurin 0,08 %, čajni izvleček 0,008 %. vitamini (A, B2, B3, B5, D3, E, polidekstroza) 0,004%. Analitske sestavine: surove beljakovine 8%, surova olja in maščobe 0,1%, surova vlaknina 0,5%, surovi pepel 1,5%, vlaga 88%. Navodila za hranjenje: dnevni odmerek je odvisen od aktivnosti, starosti in pasme vaše mačke. Primerno za mačje mladiče od 4 mesecev. Krma kot dodatek običajnemu obroku. Hraniti na suhem in hladnem mestu. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 24 urah. Izdelek ni namenjen prehrani ljudi. Zagotovite dostop do sveže pitne vode.
out of stock
1,51 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ontario Kapsula piščanec in rakovica v juhi 80g

Piščančji in rakovi žepek v juhi. Ontario
Razpoložljivost je treba preveriti
2,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ontario Kapsička kuřecí a krab ve vývaru 80 g

Kapsička s kuřecím masem a krabem ve vývaru. Kompletní krmivo pro kočky a koťata od 4 měsíců. Krmný návod: denní dávka závisí na aktivitě, věku a plemeni Vaší kočky. Složení: maso a výrobky živočišného původu, ryby a výrobky z ryb 56,09% (kuřecí maso 47,92%, krab 7,8%, ryba bonito 0,37%), kuřecí v Ontario
Razpoložljivost je treba preveriti
35,38 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Ontario piščanec in rakovica v juhi - 80 g. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Ontario piščanec in rakovica v juhi - 80 g. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595091798759)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki